{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bivši igrač srpskog golgetera imao samo reči hvale
Nemam dilemu – Luka Jović vredi 60.000.000 evra

Spekulacije o odlasku Luke Jovića iz madridskog Reala samo dva meseca pošto je došao iz frankfurtskog Ajntrahta za rekord srpskog fudbala od 60.000.000 evra otišle su predaleko. Toliko da su otišle predaleko.

Od pozajmice u Inter, do povratka u Ajntraht. Ali, MOZZART Sport je iz prve ruke dobio potvrdu da od toga nema ništa i da će Jović sigurno ostati u Realu.

Tako tvrdi i Jovićev bivši saigrač iz Ajntrahta – Omar Maskarel. Sadašnji fudbaler Šalkea nema uopšte dilemu da će Jović sigurno ostati u Kraljevskom klubu i pokazati mnogo toga velikog.
“Siguran sam da će Luka mnogo toga naučiti od Karima Benzeme. On je mlad i Real mora da bude strpljiv s njim. Samo što je došao u novu zemlju i mora da se navikne na novu kulturu i jezik“, kaže Maskarel.

Španska javnost posebno je uzela za zub Jovića posle nekoliko slabih izdanja u Madridu tokom priprema, pa kod Zinedina Zidana dobija priliku na kašičicu. Osim toga, imao je i povredu skočnog zgloba koja mu nimalo nije pomogla.
“Malo ko može da iznese pritisak igranja za Real. Želim mu mnogo uspeha. Ima kvalitet da uspe u Realu, retko koji napadač ima takve šuterske sposobnosti za njegove godine. Siguran sam da vredi 60.000.000 evra“.

Maskarel je jedan od onih koji su mogli da gledaju cvetanje srpskog napadača i njegovo lansiranje u zvezde.
“Kada si mlad igrača retko dobijaš šansu. Imali smo priliku da treniramo zajedno. Mogao je da nauči mnogo od starijih kolega“.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×