{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nema krize, Realove pozajmice vrede 205.000.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Madriđani imaju dragocen kapital u sopstvenim redovima
Nema krize, Realove pozajmice vrede 205.000.000 evra

Real Madrid bi mogao da razreši krizu uslovljenu virusom korona sa igračima koji su na pozajmici, a čija vrednost prebacuje cifru od 200.000.000 evra. U tome prednjače "zlatne koke" Ašraf Hakimi (procenja vrednost oko 54.000.000 evra), Dani Sebaljos (32.000.000), Martin Edegard (45.000.000) i Takefusa Kubo (13.500.000), Serhio Regilon (20.000.000) i Alvaro Odriazola (16.000.000). Tu su još i Oskar, Lunin, Zidan, Majoral..

Očekuje se da Edegard, Hakimi, Sebaljos i Kubo budu deo ekipe u narednoj sezoni, dok će izlaz sa Bernabeua potražiti Bejl, Rodrigez, Marijano i Lukas Vaskez. To bi obezbezbedilo čist profit klubu i u značajnoj meri nivelisali prazninu u kasi. Pored toga, preostala vrednost pomenutih igrača na pozajmici iznosi 77.000.000 evra.

Kada je u pitanju Takefusa Kubo. On je ove sezone bio izuzetan na pozajmici u Majorki, pa bi to u Madridu mogli da nagrade. U ovom trenutku problem predstavlja to što je moguće registovati samo petoricu igrača, tri za prvi tim i dva za drugi (Kastilja). Dva mesta su zagarantovana za Vinisijusa i Militaa, a treće bi trebalo da zauzme Kubo. U tom slučaju bi Rodrigo morao da igra za Kastilju, sve dok Vinisijus ne dobije državljanstvo kroz nekoliko meseci. Rejnijer bi najverovatnije išao na pozajmicu.

Od igrača koji se očekuju u prvom timu naredne sezone najsporniji je status Danija Sebaljosa, koji se zamerio Zidanu ranijim izjavama da mu Francuz svesno nije pružio šansu u prvom timu, pa je ove sezone otišao na pozajmicu u Arsenal. Sebaljos je uz Edegarda najvredniji igrač Kraljevskog kluba na pozajmicama i možda bi mogao da donese kapital koji bi značajno pomogao da se prebrodi kriza. Ipak, Real bi tako svesno izgubio jednog od najnadarenijih španskih vezista u ovom trenutku.

Kada su u pitanju ostali igrači, status Andreja Lunina zavisiće od toga da li će Alfons Areola i dogodine braniti u Madridu, dok je u ovom trenutku nejasna budućnost Regilona, koji bi mogao da bude budući levi bek Reala, ali je problem što takođe nije pronašao "hemiju" sa Zinedinom Zidanom, pa bi mogao da bude prodat.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×