{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nekada polufinalista Kupa šampiona, danas na prodaju za 25 dinara

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
Tužna sudbina Dinama iz Bukurešta...
Nekada polufinalista Kupa šampiona, danas na prodaju za 25 dinara

Moderni fudbal je surov. Tradicija i istorija danas više ništa ne znače pa tako imamo paradoks da bez obzira da li ste u lovi ili radite za siću možete 'ladno da kupite klub koji je nekad bio polufinalista Lige šampiona za samo 25 dinara.

Rumunski velikan Dinamo iz Bukurešta je u sezoni 1983/84. igrao u polufinalu tadašnjeg Kupa šampiona i ispao od Liverpula posle majstorice, a nakon godina tavorenja u rumunskom fudbalu ove zime je definitivno dotakao dno. Crveni psi se nalaze u očajnoj finansijskoj situaciji i poziciji na tabeli, gazda želi pošto-poto da proda klub i traži samo jedan rumunski lej (oko 25 rsd), ali niko ne želi da ga kupi.

Vlasnik Dinama oglasio je i da su svi fudbaleri ovog tima na prodaju, a prvi koji je povukao nogu je kapiten Dan Nistor (na fotografiji) koji se danas preselio u Krajovu za obeštećenje od samo 275.000 evra. Podestimo, član posrnulog velikana iz Bukurešta je i srpski napadač Slavko Perović (30) pa će biti zanimljivo pratiti informacije iz Rumunije i narednih dana i videti ima li ko da kupi Dinamo.

Foto: Univerzitatea Krajova

Najnovije vesti


×