{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Samo se to čekalo
Nejmar verovatno propušta Kopa Amerika

Brazilom je odjeknula fudbalska eksplozija: Nejmar gotovo sigurno propušta završni turnir Kopa Amerika!

Razlog ipak nije povreda kolena zbog koje je na celodnevnom posmatranju specijalista, već - optužba za silovanje! Ovakve tvrdnje izneo je potpredsednik Fudbalskog saveza Brazila (CBF) Fransisko Noveleto, koji je u izjavi za tamošnje medije izneo lične sumnje u to da će najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena zaista biti spreman za početak turnira 14. juna.
“Ako Nejmar bude igrao Brazil nema šanse da se domogne trofeja. Svima je jasno da će ga novinari spopadati na svakom koraku i da u timu neće biti mira. Moj prijatelj iz Rija rekao mi je da su određeni video snimci već prostrujali ulicama Brazila“, izjavio je Novelito za televizijski kanal SBT.

Nejmar optužen za silovanje

Podsetimo, Brazilac je nedavno optužen za silovanje devojke kojoj je platio avionsku kartu i najskuplji hotel u Parizu, posle čega su se videli 15. maja. Iako zvanično nije objavljen identitet devojke koja tvrdi da je silovana, u javnosti je procurila informacija da se radi o brazilskoj manekenki Nažili Trindade.

Novelito tvrdi da Nejmar nije psihički spreman za izazov koji je pred Brazilom.
“Ako bih mogao da se kladim, išao bih na to da Nejmar neće igrati na Kopa Amerika i da će od selektora tražiti da bude pušten da ide kući. Jednostavno, on nije psihički spreman da iznese Kopa Amerika i suoči se bataljonom novinara“.

KVOTE ZA PRVAKA

Izvori iz zemlje kafe i sambe navode da konačnu odluku ima samo Nejmar i da Tite računa na 222.000.000 evra plaćenog fudbalera Pari Sen Žermena. Zato Novelito navodi da bi Nejmarova odluka da ne nastupa na kontinentalnom prvenstvu bila „najbolja za sve strane“.
“Neće dati sve od sebe, neće moći. Zamislite vi sada to emotivno rastrojstvo u kojem se Nejmar nalazi. Jednostavno, ako Nejmar ne bude igrao, svi ćemo biti na dobitku“.

S druge strane prvi čovek CBF Rožerio Kabolko odbacio je navode pojedinih medija da je Nejmar već odlučio da ne igra na Kopa Amerika.
“Imamo puno poverenje u Nejmara, on zna kakva je osoba, čovek i atleta, CBF će biti uz njega i s punim poverenjem iščekuje da se ova situacija što pre razreši“, poručio je Kabolko.

Ovogodišnje izdanje Kopa Amerika igra se upravo u Brazilu od 14. juna do 7. jula, a Selesao je u Grupi A zajedno sa Bolivijom, Venecuelom i Peruom. Prvu utakmicu Brazil će igrati 14. juna na stadionu Morumbi u Sao Paulu, a protivnik je Bolivija.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×