{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Neizvesna sudbina Napretka: Život nam zavisi od Zvezde, bukvalno

/ Izvor: Sportski žurnal
Komentari: 108
Posle odlaska Marka Miškovića…
no_image.png
Stadion Mladost u Kruševcu

Marko Mišković je sipao koliko je mogao, objektivni će reći da je Napredak za to vreme mogao i morao više. Ko je pažljivije gledao Superligu zna da je bilo i sezona u kojima su Čarapani bili žrtve čudnih sudijskih odluka, dok su neki drugi klubovi tu imali znatno više… Pa, hajde da kažemo sreće, mada je utisak da je sreća imala najmanje veze s tim. Mišković je izgubio strpljenje i otišao, pa Napredak sada strepi za goli život.

I kako za Sportski žurnal kaže potpredsednik Bojan Miladinović klub sada isključivo zavisi od – Crvene zvezde.
Život nam zavisi od Crvene zvezde, bukvalno. Čekamo da nam šampion isplati dug, pa da izmirimo obaveze prema igračima, ali i ostale koje pristižu”, kaže Miladinović za Žurnal.

Reč je o novcu od obeštećenja za Miloša Vulića i Aleksu Vukanovića, koje je Zvezda kupila januara 2019. godine za obeštećenje od 400.000 evra. Problem je međutim što ni crveno-beli nisu u finansijski najboljoj situaciji, nije tajna da i u Ljutice Bogdana kasne plate. Dug će svakako biti isplaćen, pitanje je samo kada i da li će tada već biti kasno za Napredak? Zato Miladinović ni ne krije da će ljudi iz kluba pokušati da ubede Miškovića da se vrati.

U jeku finansijske krize zbog pandemije korona virusa pitanje je ipak da li će on prihvatiti, jer ima i druge poslove i svi trpe, dok je Napredak objektivno samo trošak.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×