{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Buran period je iza srpskih prvoligaša
Nedelja posle kazni

Odluke još nisu pravnosnažne, ali Fudbalski savez Srbije kaznio je Kabel i Smederevo oduzimanjem 10 bodova zbog navodne nameštaljke u sudaru 14. kola. Tada je Kabel na poluvremenu vodio sa 1:0, domaćini iz Smedereva su uz vrlo čudne poteze protivnika okrenuli na 2:1, problem je samo što je Uefa sve to primetila i na Terazija poslala dopis u kojem je izrazila sumnju u regularnost ove utakmice.

Iako kazna nije još pravosnažna, FSS je na inicijativu Uefe ovim suštinski izbacio Kabel i Smederevo iz trke za promociju. Kabel je recimo sa trećeg mesta, pao na deobu 15. pozicije. Smederevo je sa šeste pozicije otišlo na broj 14. I samo čekamo da vidimo ko će sledeći da se „zaigra“?

A što se tiče tiketa, recimo da kečevi na Zlatibor Čajetina, Metalac, Sinđelić i Trajal deluju kao logični izbori, mada posle Kabela i Smedereva na sve gledamo s dozom podozrenja.

Novu rundu otvaraju Bačka i Dinamo iz Vranja, ekipe koje su prošle sezone napustile najjaču domaću ligu sastaće se u 17. kolu. Nakon dobrog početka sezone i liderske pozicije tokom prvih 10 kola, Dinamu u poslednje vreme ne ide baš dobro - pao je na deveto mesto. Uz to, u poslednja dva kola doživeo je poraze. Bačka ima bod manje i nalazi se na jednoj poziciji ispod Vranjanaca.

Utakmica se igra od 13:30 u Bačkoj Palanci.

SRBIJA 2 - 17. KOLO: 

13.30: (2,50) Bačka (2,70) Dinamo Vranje (3,20)

Subota

13.30: Radnički Kragujevac - Kabel
13.30: Sinđelić - Zemun
13.30: Trjaal - Budućnost
15.30: Metalac - Radnički Pirot

Nedelja

13.30: Zlatibor - Novi Pazar
17.00: Kolubara - Smederevo

Ponedeljak

13.30: Žarkovo - Grafičar

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×