{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ne juri za parama, već za dobrim fudbalom: Baka odbio kineskih 40.000.000!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Kolumbijac napravio važnu odluku...
Ne juri za parama, već za dobrim fudbalom: Baka odbio kineskih 40.000.000!
"Želi da ostane u Evropi - Karlos Baka"

Kako sada stvari stoje Karlos Baka biće jedna od vodećih figura nadolazećeg prelaznog roka, jer je ostanku u Milanu sve dalje, a zainteresovanih klubova ima na sve strane. 

Najbolji strelac Rosonera u prethodnoj sezoni već se našao na spisku želja novog trenera Pari Sen Žermena Unaja Emerija, koji želi da obnovi saradnju započetu u Sevilji pre nekoliko godina, a ogromno interesovanje iskazao je i kineski Đijangu. Jedan od najvećih rasipnika zimskog prelaznog roka naciljao je Baku kao prvu opciju u napadu ovog leta, zbog čega je usledio kontakt. 

Ljudi iz Đijangsua predstavili su Bakinim zastupnicima prebogat četvorogodišnji ugovor vredan po 10.000.000 evra na sezonskoj osnovi, bez bonusa. Ukupno - 40.000.000 evra! Ipak, kada je ta informacija stigla do Kolumbijca, on je momentalno odgovorio da ne želi da se seli u Kinu i da mu novac nije prioritet. Poređenja radi, u Milanu dobija 3.500.000 evra godišnje.

Balada o siromašnom ribolovcu koji je za koru hleba govorio: Karte, molim!

Vrlo zanimljiva situacija, zaista, posebno ako se uzme kakvo je detinjstvo imao Karlos Baka, te da je morao da lovi ribu kako bi prehranio oca i majku. Svakako odluka koju će navijači Milana ceniti. 

Nije sve u novcu. Doduše, ako pitate Hulka, verovatno biste dobili drugačiji odgovor.

Sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×