{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

NBA zvezda i srpski sportisti u akciji za lečenje male Petre (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Košarkaši i fudbaleri u humanoj misiji
no_image.png
Tobajas Heris

Poslednjih dana Srbiju je potresla priča male Petre Vještice, koja ima samo tri godine i bori se s teškim tumorom na mozgu za čije tretiranje u Nemačkoj je hitno potrebno 170.000 evra. Zbog toga su se u akciju Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ uključili naši napoznatiji sportisti, kao i NBA zvezda Tobajas Heris.

U sledeća tri dana putem humanitarnih internet aukcija moći ćete da dođete do ličnih dresova Nemanje Matića, Bobana Marjanovića, Vujadina Savića, Branka Lazića, kao i potpisanih patika Tobajasa Harisa, igrača LA Klipersa koji se uključio u ovu humanitarnu akciju u Srbiji.

Svi oni su uputili i lične poruke podrške Petri, kao i poruku svim ljudima dobre volje da se uključe u akciju i kupe dresove na internet aukcijama koje će trajati narednih pet tri dana, do utorka uveče.

„Želeo bih da pozovem sve da se masovno uključe u humanitarnu akciju, da licitiraju za patike koje sam lično potpisao i da pomognemo maloj Petri kojoj je hitno potrebno lečenje“, rekao je Tobajas Heris, igrač LA Klipersa i saigrač naših reprezentativaca Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića koji su se takođe uključili u akciju.

Vujadin Savić, igrač Crvene zvezde potpisao je svoj dres i takođe pozvao sve da se uključe u akciju.
„Pozivam sve ljude da se uključe u akciju kako bi što pre pomogli maloj Petri kojoj je potrebno lečenje u Nemačkoj, pridružite nam se da uradimo sve zajedno za život!“

I jedan od najboljih igrača Mančester Junajteda, srpski repezentativac Nemanja Matić koji je i ambasador Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ takođe je poslao svoj potpisani dres u kojem je igrao I pozvao celu javnost da pomogne Petri i njenoj porodici na putu ka izlečenju.

Sve humanitarne aukcije naših sportista za lečenje male Petre možete naći na sajtu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ OVDE.

Petra je operisana oktobra 2017. godine, a trenutno je na hemioterapiji. Nažalost, operacijom nije izvučeno 20% tumora koji se uhvatio za moždano stablo takozvano „čvor života“ gde su centri za disanje, rad srca, pritisak odnosno vitalne funkcije. Petri možete pomoći i slanjem humanitarne SMS poruke sa brojem 472 na broj 3030, ili uplatom na sledeće brojeve računa koji su otvoreni namenski za Petrino lečenje:

Dinarski: 160-496165-46
Devizni: 00-540-0002586.3
IBAN broj: RS35160005400002586311

Najnovije vesti


×