{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nataša Kovačević učestvuje u akciji vraćanja poverenja u Orlove pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.
Navijajte za fudbalsku reprezentaciju! (VIDEO)
"Nataša Kovačević u dresu Srbije"

Osim dobrih rezultata, fudbalskoj reprezentaciji Srbije je poslednjih godina nedostajala i podrška celokupne javnosti.

Novo rukovodstvo FSS rešilo je da promeni ove dve stvari. Za rezultate je zadužen selektor Slavoljub Muslin, a Savez se trudi da do prve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018, koja se igra 5. septembra na stadionu Rajko Mitić (rival je Republika Irska) podigne atmosferu i pozove sve zaljubljenike u fudbal da podrže Orlove na novom početku.

„U mojoj porodici se oduvek prate sva sportska dešavanja, a sa posebnom pažnjom gledamo reprezentativne selekcije u svim sportovima. Fudbal je tu uvek imao posebno mesto i zato bih jako volela da naši fudbaleri izbore plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Znam da će to mnogo lakše ostvariti uz veliku podršku navijača i celokupne javnosti. To je bio i moj osnovni motiv da učestvujem u ovoj kampanji. Iz ličnog iskustva najbolje znam koliko je podrška važna i kakve sve prepreke mogu da se savladaju kada ta podrška postoji“, rekla je Nataša Kovačević, odnedavno i predsednica ŽKK Crvene zvezda.

„Nadam se da će navijači u Srbiji pomoći fudbalskoj reprezentaciji da ostvari želje svih nas, da će dolaziti na stadion u velikom broju, a sigurna sam da će naši fudbaleri svojim kvalitetom dokazati da im je mesto među najboljim selekcijama sveta.“

Nataša Kovačević je posle teške saobraćajne nesreće i amputacije dela noge zadivila ceo sportski svet, pozitivnim stavom, mentalnom čvrstinom, načinom na koji se borila sa celokupnom situacijom i povratkom na košarkaški teren. Svojim nepokolebljivim duhom postala je simbol pobede, inspiracija i uzor za mnoge. Od 2014. je ambasador FIBA Evrope, a iste godine je osnovala humanitarnu fondaciju.

(Foto: screenshot fss.rs)

Najnovije vesti


×