{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Navijačka sačekuša: Bakljama i flašama na sopstvene igrače!? (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Fanovi u Roterdamu očigledno ne praštaju blamažu u Klasikeru
Navijačka sačekuša: Bakljama i flašama na sopstvene igrače!? (VIDEO)

Nikad nije prijatno kada se izgubi utakmica, pogotovo kada se doživi blamaža u Klasiskeru kao što je to bio slučaj večeras u Amsterdamu gde je Ajaks demolirao Fajenord sa 4:0. Dve asistencije Dušana Tadića i četiri gola Kopljanika u prvom poluvremenu, uz još nekoliko velikih šansi, bili su okidač za veliko nezadovoljstvo najvernijih navijača iz Roterdama koji su napali autobus sa svojim fudbalerima po povartku iz prestonice.

Nezadovoljni navijači su se okupili ispred trening centra, a kada je vozilo sa igračima stiglo zasuli su ga bakljama i staklenim flašama, javljaju holandski mediji. Bes i psovke obeležili su veče u taboru Fajenorda, a počelo je tako što su navijači projektilima zasuli prvo policijsko vozilo koje je pratilo igrače.

Nekoliko igrača izašlo je iz autobusa da bi razgovaralo sa navijačima, naravno, pod policijskom pratnjom, a vezista Liroj Fer je kratko rekao:
"Razočarani smo jednako kao vi."

Trener Jap Stam nije izašao pred navijače, a već posle prvih 45 minuta na socijalnim mrežama su krenuli zahtevi za njegovom smenom jer je Fajenord daleko od respektabilne pozicije na tabeli i više ne može da pobedi nikoga.

Zanimljivo da uprkos napadu flašama i bakljama, nijedan navijač Fajenorda nije uhapšen, a bez obzira na sve biće dosta bure u Roterdamu narednih dana.

Foto: Fajenord

Najnovije vesti


×