{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Navijači u depresiji, gazde zadovoljne - Sabatini ostaje sportski direktor Rome

/ Izvor: mozzartsport.com
Šuškalo se da bi mogao u Milan
Navijači u depresiji, gazde zadovoljne - Sabatini ostaje sportski direktor Rome
"Valter Sabatini"

Kao i obično kad su Italijani u pitanju - teško je pobrojati ko je sve došao, a ko otišao tokom prelaznog roka. Ali jedno ime para uši navijačima Rome. Miralem Pjanić se preselio u Juventus. A kako svi mrze šampione navijači Vučice su to teško prihvatili. Dolasci Žersona i Alisona, pa ni otkupi ugovora Mohameda Salaha, Stefana El Šaravija, Edina Džeka i Antonija Ridigera nisu mogli da promene osećaj da je ovog leta samo Juve napravio iskorak.

Ipak, gazde Rome zadovoljne su učinjenim pa su prema navodima Gazete delo Sport počele da pišu novi ugovor za sportskog direktora Valtera Sabatinija, pa i šefa struke Lučana Spaletija.

Za ovog drugog to se i očekivalo, ali se isto tako očekivalo da će Sabatini otići. Rimska Republika je čak išla toliko daleko da je pisala da je i ovaj prelazni rok uglavnom vodio Franko Baldini, dok je Sabatini skrajnut. Pominjalo se i da bi Marko Falkone mogao da ga odvede u Milan.

Ali Sabatini ostaje. I vodiće i naredne prelazne rokove.  Njemu u odbranu, ima i alibi za neke promašaje ovog leta. Primera radi, Tventeov Hakim Zijeh, koji je na kraju završio u Ajaksu, bio je dogovoren, ali je Roma morala da promeni prioritete posle povrede Marija Ruija.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×