{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Navijači Rapida u ratu sa nekadašnjim ljubimcem: Veberu, svinjo bez karaktera

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Reprezentativac Austrije se zamerio bivšem klubu
Navijači Rapida u ratu sa nekadašnjim ljubimcem: Veberu, svinjo bez karaktera

Nedeljni remi između Rapida i Hartberga na Alijanc stadionu u prvenstvu Austrije (3:3) ostao je u senci novog skandala za koji su se pobrinuli fanovi bečkog velikana. Oni su se probili pored obezbeđenja, ušli u VIP ložu i skinuli transparent podrške Maksu Veberu, prvotimcu Salcburga i nekadašnjem igraču Rapida.

Šta je povod za ovakvo ponašanje? Navijači Rapida su pre nekoliko dana na kup utakmici sa Salcburgom raširili transparente uvredljive sadržine na račun reprezentativca Austrije koji je letos stigao iz Sevilje kao najskuplje pojačanje u istoriji Red Bula. Na transparentima je pisalo: "Jabuka ne pada daleko od smeća. Veberu, svinjo bez karaktera".   

Naravno, rukovodstvo Rapida se odmah izvinilo reprezentativcu Austrije, sportski driektor Barišić ga je lično pozvao telefonom posle utakmice, ali je novi skandal izazvao transparent u VIP loži na kojem je pisalo: "Rapid nema ništa sa uvredama, izvini familijo Veber".

Bio je to povod za najtvrdokornije navijače da upadnu u ložu i skinu baner sa galerije i još jednom pošalju poruku Veberu da su i on i njegova porodica nepoželjni na Alijancu.

Tolles Transparent der Loge von Michael #Tojner! Die Anführer des #BlockWest dringen in die #Loge ein und entfernen den Banner. Fanpolitik made by #Krammer und #Peschek.@krone_at @KURIER_SPORT @falter_at @SkySportAustria @spoxcomat @LAOLA1Redaktion @puls4 @90minutenat pic.twitter.com/nrr1hbN8ca

— Lang Lebe Rapid (@LangLebeRapid) September 29, 2019

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×