{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kostarikanac ima ogromne zahteve
Navasa niko neće

Dočekao je Kejlor Navas da ga niko neće! Golman Real Madrida nema mesta u novom, renoviranom sastavu Kraljevskog kluba, ali je veliki problem što nema gde da ode.

Kako piše španski AS, Real nije dobio nijednu jedinu ponudu za Kostarikanca. A, prihvatio bi, maltene, bilo kakvu, samo da se oslobodi golmana koji je pao u treći plan čak i kod Zinedina Zidana, kod kojeg je bio prvi čuvar mreže u prethodnom mandatu.

Najveći problem zbog kojeg niko više ne zove da pita za Navasa je njegova plata. Navodno, golman ima u Realu 5.000.000 evra, a njegovi agenti tražili su od svih klubova koji su se raspitivali, ugovor na tri godine i 2.000.000 evra veću platu nego što ima na Santjago Bernabeuu! A, takav zahtev malo klubova u Evropi može da plati.

Uz to, Navasov zahtev je da mu Real isplati novac za dve godine od aktuelnog trogodišnjeg ugovora i da ga onda pusti da ide bez obeštećenja.

Sve kad se sabere, izgleda da se Kostarikancu ni ne ide iz Reala, već je raspoložen da sedi na tribinama za tu poveliku platu. Ionako polako ulazi u zenit karijere.

Foto: Reuters

 

×