{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nastasić: Zdravlje obično uzimamo zdravo za gotovo, moramo mnogo više da ga vrednujemo

/ Izvor: mozzartsport.com
Defanzivac Šalkea o aktuelnoj situaciji
Nastasić: Zdravlje obično uzimamo zdravo za gotovo, moramo mnogo više da ga vrednujemo

Igrao je Matija Nastasić u Italiji, a prethodnih dana se čuo sa prijateljima koji nastupaju u Seriji A kako bi ih ohrabrio zbog svega što se događa u vezi sa virusom korona.

Defanzivac Šalkea je pričao o širenju ovog virusa, kako se on odnosi prema svemu što se događa i kakva mu je dnevna rutina ovih dana.

Imao je poruku za prijatelje i srpske igrače koji igraju u Italiji.
"Razmenio sam viđenje situaciije sa nekim saigračima proteklih nekoliko dana. Posebno sa igračima koji su u Italiji. Ohrabrio sam ih", rekao je Šalkeov fudbaler.

Nastasić je sam igrao u Seriji A gde je nosio dres Fjorentine, pre nego što je otišao u Mančester Siti, pa u Šalje.
"Iskreno se nadam da će pandemija virusa korona uskoro biti završena u svim delovima sveta. To što gledam na vestima svakoga dana i kada čujem da ljudi umiru me čini veoma, veoma tužnim", rekao je Nastasić.

On i njegova porodica su dobro i to je trenutno najbitnije. Nastasić objašnjava da je u ovoj situaciji počeo malo drugačije da gleda na zdravlje.
"U trenutnom stanju sam postao svesniji nego obično koliko je zdravlje najvažnija stvar na svetu. Obično ga uzimamo zdravo za gotovo. Moramo mnogo više da vrednujemo zdravlje", rekao je Nastasić.

Pričao je Nastasić o dnevnoj rutini u ovim danima kada se vreme provodi kod kuće. Pre doručka odradi fitnes trening kod kuće. Potom brine o deci ujutru, zatim gleda TV, trenira popodne drugi put i posle večere je vreme za spavanje.

S vremena na vreme, Nastasić trenira pomalo i sa loptom u dvorištu kako bi zadržao osećaj. Bilo je priče da bi Šalje ponovo mogao da trenira uskoro, ali, deluje da će to biti odloženo.
"Naš posao je da budemo u formi i da budemo spremni kada se i ako se sezona nastavi", rekao je Nastasić.

FOTO: Reuters

×