{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ugovor na godinu i po dana
no_image.png

Evo ozbiljnog pojačanja i u Kruševcu! Iskusni kamerunski napadač Abubakar Oumaru vratio se u srpski fudbal posle četiri godine i potpisao ugovor sa Napretkom na godinu i po dana. Ovo će mu biuti ukupno peti klub u karijeri iz naše zemlje.

Oumaru je u Kruševac stigao kao slobodan igrač, nije imao gotivo godinu dana, pa ostaje da se vidi u kom je fizičkom stanju. Jasno je da su mu u ovom trenutku takmičarski mečevi neophodni. Poslednji klub sa kojim je Kamerunac bio pod ugovorom bila je saudijska Al Kadisija, a pre toga je nosio dres kineskog Šenžena, u koji je otišao iz Partizana u februaru 2016. godine za obeštećenje od 1.200.000 evra.

Kamerunski napadač je u srpski fudbal stigao u januaru 2009. godine, kada je potpisao za Crvenu zvezdu na preporuku Milana Živadinovića, a potom je nosio dres OFK Beograda i Vojvodine. Pre Partizana je bio u belgijskom Vasland Beverenu.

Oumarovo osnovno oružje uvek je bila brzina, pa ostaje da se vidi da li će i sada biti u stanju da pravi razliku na ovdašnjim terenima.

Podsećamo, prelazni rok u Srbiji završava se u ponoć. Najveći bum napravio je Voždovac angažovanjem Filipa Stuparevića i Nemanje Pejčinovića, a na zanimljiv način je odgovorio i Napredak. Ostaje da se vidi da li će biti još pojačanja u poslednja dva sata pijace.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×