{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Napoli, Torino, Sampdorija i Đenova nisu isplatili plate

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Gazda zavrnule slavine
Napoli, Torino, Sampdorija i Đenova nisu isplatili plate

Prve trzavice na Čizmi zbog virusa korona. Gazde klubova se čudno ponašaju otkako je buknula pandemija, kao da love u mutnom, želeći da profitiraju na bilo koji način u ovim groznim vremenima.

I dok se u većini klubova pregovara oko smanjenja plata igračima, u četiri sredine su odlučili drugačije – nisu ni isplatili fudbalere!

Igrači Napolija, Torina, Sampdorije i Đenove su obavestili Udruženje profesionalnih fudbalera Italije da nisu dobili plate za februar, iako evo i april kuca na vrata, javlja Republika.

Ostaje da se nagađa o čemu se radi, a list navodi dva moguća scenarija: prvi, gazde klubova ne žele da se odreknu novca zbog neizvesnosti kako će sve izgledati u danima kada korona prođe, a druga je njihova kalkulacija da i tu skrešu plate igračima, ako dođe do dogovora, iako je to novac zarađen u februaru, kada se liga normalno igrala.

U svakom slučaju, za ponedeljak je zakazan sastanak predstavnika Fudbalskog saveza Italije, Serije A i Udruženja igrača na kojem će se pričati i o ovom problemu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×