{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Napoli krenuo po prvo pojačanje: Verona prvo mora da ga otkupi, pa onda traži pet puta više para

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Napolitanci nude 12.000.000 evra plus još 3.000.000 kroz bonuse
Napoli krenuo po prvo pojačanje: Verona prvo mora da ga otkupi, pa onda traži pet puta više para

Zimski prelazni rok kuca na vrata, ali Napoli je čak krenuo u akciju za sledeće leto.

Klub sa San Paola je sa novim trenerom Gatuzom rešio da osveži i svlačionicu nekim novim imenima, a prvo na listi je marokanski vezista Sofijan Amrabat iz Verone. Međutim, on može da zaigra za Napoli tek od sledećeg leta jer je u ovoj sezoni već igrao za dva kluba i ne može za treći.

Amrabat je sezonu počeo u Brižu iz kojeg je u finišu letnjeg prelaznog roka prešao na pozajmicu u Veronu. Tamo je ostavio sjajan utisak na poziciji centralnog veznog, mada zbog izraženo defanzivnih karakteristika može da uskoči i na pozicije štopera i desnog beka.

Toliko je impresionirao u Italiji za ovih nekoliko meseci, da je već gomila klubova pokazala interesovanje za njega. Na Amrabata su oko bacili Inter, Totenhem i Vest Hem pa je Napoli rešio da preduhitri konkurenciju i da kapariše Marokanca za sledeću sezonu.

Međutim, i Verona je svesna interesovanja za svog vezistu, pa je pre nekoliko dana glatko odbila predlog Napolija vredan 10.000.000 evra. Sada su Napolitanci poslali i drugu, povećanu ponudu. Spremni su da plate 12.000.000 evra odmah i 3.000.000 evra kroz eventualne bonuse. Što je i dalje ispod početne cene koju je odredila Verona, a koja iznosi 17.000.000 evra. Naravno, Verona pre toga treba da otkupi Amrabata od Briža, ali to neće biti problem pošto fiksna klauzula iznosi 3.500.000 evra.

Napoli se nada da će na Bentegodiju pristati na drugu ponudu, ali i ako se to ne desi uskoro, makar su u pol-poziciji za transfer jer ostali zainetersovani klubovi još nisu izašli sa konkretnim ponudama.

(FOTO: Reuters)

 

Najnovije vesti


×