{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Najveći prospekt šampionata Srbije: Gledam Ibru na Jutjubu, probao sam i makazice sa 40 metara, ali nisam uspeo

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Smeje se Slobodan Tedić
Najveći prospekt šampionata Srbije: Gledam Ibru na Jutjubu, probao sam i makazice sa 40 metara, ali nisam uspeo
Tedić protiv Partizanovog Marka Valijentea

Debi je upisao još septembra prošle godine kada je odigrao 25 minuta u Kupu protiv Jagodine, ali tada je još bilo rano. Ova sezona zato je sezona pune afirmacije Slobodana Tedića, napadača Čukaričkog kome je danas i zvanično uručeno priznanje za najperspektivnijeg igrača Superlige.

Ljubitelji fudbala koji baš i nisu oduševljeni kvalitetom igre u Srbiji možda nisu ni čuli za Tedića, ali reč je o momku rođenom aprila 2000, koji je sa svojih 18 godina sakupio 551 minut u ovoj polusezoni i postigao četiri gola, jedan i Crvenoj zvezdi.
Fenomenalan osećaj. Nisam ovo očekivao. Mogu samo da se zahvalim saigračima i upravi Čukaričkog, da nije bilo njih ne bi bilo ni ove nagrade, ali i ona je samo podstrek za još jači rad na treninzima i utakmciama. Nadam se da ću opravdati očekivanja“, rekao nam je Tedić posle svečane ceremonije.

Svestan je dakle da je ovo samo početak, da je put dug, pa i da je realno Ognjen Mudrinski prvi špic Čuke. Napadač od koga može mnogo da se nauči, ali i da se zgube minuti.
U fudbalu je konkurencija uvek dobra, jer te primorava da jače radiš. Nas dvojica imamo zdravu konkurenciju, a naravno da je Mudri stvarno ozbiljan igrač od koga mogu puno da naučim“.

Uči i od drugih. Za igrača od 190 centimetara nije ni čudno što mu je idol Zlatan Ibrahimović.
Volim Ibrahimovića, volim generalno te visoke igrače, jer sam i sam visok. Često ga gledam na Jutjubu i analiziram, učim, skidam poteze“.

Možda je već probao i da bar na treningu da makazice sa 40 metara kao Ibra protiv Engleza?
A-ha-ha. Probao sam, ali nisam uspeo“, smeje se Tedić.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×