{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Najdugovečniji trener Superlige se povukao tri dana pre početka prvenstva

/ Izvor: mozzartsport, žurnal
Komentari: 17
Nenad Milovanović više nije šef stručnog štaba Mladosti
Najdugovečniji trener Superlige se povukao tri dana pre početka prvenstva

Pomalo iznenađujući, a kad se malo zagrebe ispod površine možda i logičan potez: Nenad Milovanović nije više šef stručnog štaba lučanske Mladosti.

Iskusni trener, najdugovečniji u aktuelnom sazivu Superlige, povukao se sa šefovskog mesta samo tri dana uoči početka nove sezone i duela njegovog tima sa Radnikom iz Surdulice. Doduše, ostaje u Dragačevu, samo na funkciji koordinatora omladinskih kategorija, dok je za glavnokomandujućeg prvog tima imenovan Goran Stanišić.

Reč je o čoveku koji je Milovanoviću predstavljao desnu ruku u proteklih pet godina, koliko mu je trajao treći mandat na klupi Mladosti.
Odlučio sam da prepustim vođenje tima kolegi Staniću. Tokom prethodnih pet godina, koliko sarađujemo, uverio sam se da će na željeni način voditi Mladost. Moj novi zadatk su mlađe kategorije Mladosti. Nekoliko sezona napredujemo u omladinskim rangovima, polaznici naše škole imaju veliki talenat“, rekao je Sportskom žurnalu Nenad Milovanović, od 1. februara 2014. neprekidno na klupi Lučanaca i sve do danas akter 209 zvaničnih mečeva.

E, sad... Prethodna informacija bi imala obrise šokantne da se uveliko ne zna da je upravo Nenad Milovanović prvi kandidat za upražnjeno mesto selektora mlade reprezentacije, posle debakla Orlića na minulom EP i rastanka sa Goranom Đorovićem. Da je ostao na klupi Mladosti, pitanje je kako bi čelnici FSS reagovali na dualnu poziciju i da li bi mu dozvolili da paralelno radi dva posla. Ovako, nova funkcija u Lučanima nije toliko zahtevna, ne traži svakodnevni angažman, očekuje se da popularni Neško ima dovoljno vremena za analizu kadrova za početak narednog kvalifikacionog ciklusa mlade selekcije Srbije. Već od septembra.

FOTO: Star sportNajdugovečniji trener Superlige se povukao tri dana pre početka prvenstva

Najnovije vesti


×