{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mozzartova podrška značajno će da ojača pul sponzora Fudbalskog saveza Srbije i da pomogne da se obezbede svi uslovi da se vrhunski sportski rezultati ostvaruju u kontinuitetu...
Najbolji idu uz najbolje

Kao nebrojeno puta do sada, kompanija Mozzart još jednom je pokazala primerom da najbolji idu uz najbolje. Potpisivanjem Ugovora kojim regionalni lider u priređivanju igara na sreću postaje oficijalni betting partner fudbalske reprezentacije Srbije, naši fudbaleri i stručni štab dobili su veliko pojačanje pred značajne dane koji ih očekuju u predstojećem periodu – učešće na Evropskom prvenstvu za mlade reprezentativce, a potom i borba za učešće na Evropskom i Svetskom prvenstvu.

Kako je napomenuto prilikom potpisivanja Ugovora, Mozzartova podrška značajno će da ojača pul sponzora Fudbalskog saveza Srbije i da pomogne da se obezbede svi uslovi da se vrhunski sportski rezultati ostvaruju u kontinuitetu.

Da smo uz najbolje i van granica našeg regiona, pokazali smo kada je idol mnogih generacija, brazilska superzvezda Ronaldinjo postao promoter Mozzarta. Bivši as „Pari Sen Žermena“, „Barselone“ i „Milana“, prvak sveta iz 2002. godine snimio je reklamu za našu kompaniju a njegova poseta bila je danima udarna vest. Podsetićemo vas još i da smo sa jednima od najboljih udružili snage u akciji „Milion razloga za gol“ kojom smo iznova potvrdili svoje opredeljenje da budemo društveno odgovorna kompanija.

Mozzart je tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu za svaki pogodak reprezentacije Srbije donirao milion dinara u humanitarne svrhe. Uz naše proslavljene asove Dejana Stankovića i Sašu Ilića, koji su tipovali u tradicionalnoj akciji Mozzarta „Humanitarni tiket u podne“, u našoj humanitarnoj kasi tada se našlo 2.150.000 dinara koje su Dejan i Saša namenili humanitarnim organizacijama koje prikupljaju sredstva za lečenje dece i izgradnju roditeljske kuće.

I ono na šta smo veoma ponosni - akcija po kojoj smo postali prepoznatljivi i u kojoj već par godina, zajedno sa najboljim košarkašima, radimo na obezbeđenju boljih uslova za bavljenje sportom, pre svega, mladih naraštaja u Srbiji. Sa željom da obnovimo „Sto terena za jednu igru“ obukli smo u potpuno novo ruho 73 košarkaška igrališta kako bi se sportski duh ponovo vratio u zemlju šampiona. I ti šampioni su nas podržali i doprineli veličini akcije. Košarkaške legende Dragan Kićanović, Dušan Ivković, Željko Obradović, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, kao i oni mlađi ali jednako važni Nemanja Bjelica, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Gagi Milosavljević i još mnogo proslavljenih imena našlo se u nazivu terena koje smo obnovili. I tu nije kraj... Brojni šampioni u najrazličitijim sportovima koje ova zemlja ima garantuju da ćemo imati još mnogo akcija kojima ćemo iznova opravdavati tvrdnju s početka ovog teksta. 

Najnovije vesti


×