{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

NAJAVA DANA (ponedeljak, 30. mart): Stoni tenis, trunčica fudbala i Counter strike na meniju

/ Izvor: mozzartsport.com
Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije
NAJAVA DANA (ponedeljak, 30. mart): Stoni tenis, trunčica fudbala i Counter strike na meniju

DUBL AM. – ŽODINO AM., 19.00
(Fudbal, Belorusija AFL)

Dubl je prethodni susret okončao remijem, pri konačnih 2:2. Dakle, isplativo je bilo na njih odigrati GG4+, što se ne može reći za Žodino. Naime, ovaj klub je slavio s 2:0 protiv Instata. Posmatramo li trenutne forme, Žodino je svakako kvalitetniji rival ovoga para, pa ne treba da iznenadi njihova dominacija, odnosno eventualna pobeda u gostima.

MINSK AM. – UROZAJNAJA AM., 20.15
(Fudbal, Belorusija AFL)

Gosti su pre ovoga susreta bukvalno nagazili na minu što se svakako može reći za ekipu koja je sebi dozvolila poraz od 1:5. Minsk je od UNI Minska poražen sa 2:0, ali se ipak može smatrati nešto kvalitetnijom ekipom. Uz to, na njima je uloga domaćina, a shodno takmičarskom rangu, odnosno rasprostranjenim raspucavanjima u ovom i sličnim takmičenjima, treba razmišljati o kombinacijama, ili o čistim tipovanjima na golove.

RAJTCIPES – KONEŠNI, 11.15
(Stoni tenis)

David Rajtcipes je dobio četiri od poslednjih šest mečeva. Od ta četiri čak tri maksimalnim rezultatom (3:0), pa u mnogo boljem raspoloženju ulazi u duel, protiv Konenšnija, uzdrmanog porazima od Prokopcova i Treglera.

TREGLER – VALENTA, 12.15
(Stoni tenis)

Od Tomaša Treglera se očekuje da se vrati na stazu uspeha. U prethodna četiri kola dobio je tri meča, ali je izgubio poslendnji od Vrablika, mada je u petak već tukao istog rivala 3:2, pa nešto kasnije izgubio 1:3.

HOREJŠI – VRABLIK, 15.15
(Stoni tenis)

Jirži Vrablik je pre četiri dana u međusobnom okršaju slavio 3:2 i generalno je u boljoj formi, jer je dobio osam od poslednjih devet mečeva. Horejši ima samo jedno slavlje iz minulih sedam partija.

FAZE – VIRTUS PRO, 13.25
(eSports – CS, esl pro league)

FaZe je takmičenje u grupi C započeo laganim slavljem protiv ekipe Tyloo, ali je potom poražena od tima Mousespo rts, dok je treći meč igrala sinoć sa G2 Esportsom. Za ekipu Virtus pro će ovo biti prva partija, ali je FaZe ozbiljan favorit za pobedu.

EVIL GENIUSES – SWOLE PATROL, 18.00
(eSports – CS, esl pro league)

Evil Geniuses je veliki favorit u ovoj partiji i ima ogromne ambicije, pošto je u prvom meču nakon velike borbe poražena od tima 100 Thieves. Swole Patrol je na startu poražena od 100 Thieves, ali je potom savladala Team Liquid i sada će pokušati da priredi iznenađenje.

MIBR – FURIA, 22.00
(eSports – CS, esl pro league)

MIBR je na startu bez velikih problema poražen od Team Liquidu, pa mu kvote ni sada ne daju velike šanse. Ipak, FURIA tek treba da potvrdi epitet favorita na papiru, pošto je sinoć imala zahtevan okršaj ekipom Team Liquid. Mogao bi ovo da bude interesantan okršaj.

SPROUT – HARD LEGION, 14.00
(eSports – CS, hipfired kup)

Sprout je favorit u ovom okršaju, što i ne čudi s obzirom da je vezao veliki broj pobeda i želi da nastavi u istom ritmu. Ruska ekipa Hard Legion igra promenljivo, sklon je oscilacijama, pa Nemci sasvim opravdano imaju prednost.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×