{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

NAJAVA DANA (nedelja 5. april): Braća Belorusi, Tadžici, Nikaragvanci i Burunđani

/ Izvor: mozzartsport.com
Fudbal u prvom planu - pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije
no_image.png

ENERGETIK – MINSK, 13.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Belorusi se još jedini drže u Evropi i igraju nacionalni šampionat i to otvoren za gledalište. Nakon prva dva kola Minsk vodi, a Energetik je drugi sa dve pobede. Gosti su bili ubedljivi sa po tri gola, ali je oba puta došao GG. Domaćin ovog susreta je u prvom kolu na svom terenu iznenadio veliki BATE sa 3:1, da bi potom zabeležio minimalan trijumf nad Ruhom u Brestu.

SMOLEVIČI – VITEBSK, 15.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Smoleviči su u seriji od tri meča bez pobede, računajući i poraz u prijatlejskom odmeravanju sa ukrajinskim drugoligašem Avanhardom. Ovaj tim je dao samo jedan gola u ta tri susreta. Vitebsk je nakon minimalne pobede nad Gorodejom poražen u prošlom kolu od Nemani u Grodnom 0:2.

MINSK I. – SLUTSK, 17.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Slutsk nakon dva početna domaćinstva prvi put ide na put u novoj sezoni i to timu koji ni posle ove, treće runde neće napustiti svoj stadion. Učinak u prva dva kola današnjih gostiju je polovičan, dok je Islohu stopostotan. Dva trijumfa, nad Nemani i Smolevičima došla su istim rezultatom – 1:0.

KUKTOŠ – REGAR T, 13.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Uprkos svemu, Tadžikistan 1 počinje novu sezonu najavljenu jučerašnji Superkupom, a titulu brani Istiklol. Kuktoš se u pršolom šampionatu jedva spasao zone ispadanja dok je Regar završio na trećem mestu i ukoliko odustane drugoplasirani Kujand, može da uđe u kvalifikacije AFC kupa, azijskog pandana Lige Evrope.

LOKOMOTIVA P. – FAJSKAND, 13.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Sudar dva nova prvoligaša odmah u prvom kolu. Lokomotiva je primila gol na poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima, a na posledjih sedam je palo 3+ pogodaka. Takođe, ovaj tim je prvi primio gol na četiri od poslednjih pet mečeva, takođe u svim takmičenjima.

BUĐUMBURA – BUMAMURU, 13.30
(Fudbal, Burundi 1)

Nastavlja se šampionat Burundija, a u toku je 27. od 30 predviđenih kola. Ovaj duel u prestonici igraju sedmo i desetoplasirani, dakle timovi sličnih kvaliteta. Buđumbura je u seriji od pet mečeva bez poraza, a Bumamuru četiri runde nema pobedu. Na tri od te četiri utakmice rezultat je bio 1:1

OLIMPIK STAR – LLB, 15.00
(Fudbal, Burundi 1)

Dva tima koja se grčevito bore za opstanak, a teško će oba da se izvuku. Inače, LLB ima samo jedan trjumf na poslednjih devet gostovanja u ovom takmičenju, a na poslednja tri nije zatresao mrežu. Poslednja dva odmeravanja ovih klubova završena su pobedom od 2:0 domaćeg tima.

DINAMIK – AJLE NOAR, 16.00
(Fudbal, Burundi 1)

Poslednji meč 27. kola prvenstva Burundija. Gost ovog susreta je trenutno treći, domaćin šesti, a razdvaja ih samo dva boda na tabeli. I jedni i drugi igraju promenljivo, a ono što je konstanta je 0-1 golova na poslednjih pet utakmica Dinamika u ovom takmičenju.

MUNISIPAL H. – ČINANDEGA, 23.55
(Fudbal, Nikaragva 1)

I Nikaragvanci ne obračaju pažnju na pandemiju nego guraju dalje. Sinoć su odigrana prva tri meča 14. od 18 kola šampionata, a večeras slede preostala dva. Oba tima se bore za ulazak u plej-of finalne serije Klausure te je svaki bod presudan. Od poslednjih 10 odmeravanja ovih klubova na osam je slavio domaćin.

V. FERETI – REAL ESTELI, 01.00 pon.
(Fudbal, Nikaragva 1)

Real Esteli pokušava da sačuva drugo mesto koje vodi direktno u finalnu seriju Klausure, a Valter Fereti da ostane u plej-of zoni. No, deli ih čak devet bodova jer je domaćin u slaboj formi u poslednje vreme pošto je zabeležio četiri poraza u poslednjih pet kola.

***kvote su podložne promenama

(Foto: ©Shutterstock)

Najnovije vesti


×