{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U njemu će biti do 2022. godine
Naćo produžava ugovor sa Realom

Naćo Fernandez će biti sledeći igrač Real Madrida koji će proći kroz pres salu Kraljevskog kluba i objaviće produžetak ugovora. Na još jednu godinu. Sadašnji ugovor mu ističe u junu 2021. godine, ali posle dogovora koji je postigao za glavnim ljudima u Realu, njegov novi ugovor će isticati u junu 2022. godine.

Ovaj dogovor je oblikovan tokom sezone, a proteklih dana je kompletiran. I uskoro bi trebalo da sve bude i ozvaničeno. Logično, Zinedin Zidan je dao zeleno svetlo kod ovog dogovora, tako da će Naćo pored Ramosa, Varana i Militaa činiti poker centralnih defanivaca u Kraljevskom klubu.

Naćo je produžetak ugovora dobio na osnovu truda, rada i igara otkako je debitovao u prvom timu 2011. godine kod Žozea Murinja. Inače, Naćo je u Real došao davne 2001. godine, sa 11 godina. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Španije, a igrao je i za A tim.

Sa ovim novim ugovorom Naćo će biti vezan za Real do svoje 32. godine, što je praktično 22. godine pošto je došao u ovaj klub. Poslednji put je produžio ugovor 2014. godine.

Očigledno da Zidan i Uprava imaju poverenje u ovog momka koji je rezervna varijanta, zadovoljan je, verovatno ne košta kao ove ostale zvezde, ali radi posao i vrlo je lojalan.

Za sve to - nagrada sa novim ugovorom.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×