{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Na zanimljiv paket nameračio se Lacio...

/ Izvor: mozzartsport.com
Imajući u vidu da bi obojicu mogli da dobiju bez obeštećenja, Rimljani bi imali finansijske mogućnosti da se jako "porvu" sa moćnijima prilikom pregovora oko ličnih uslova...
Na zanimljiv paket nameračio se Lacio...

Ako ćemo po formi u kojoj su timovi bili, prekid Serije A najteže je pao Laciju. Rimljani su bili dobili derbi sa Interom, pobegli mu čak osam bodova i bili samo korak iza lidera Juventusa. Vlažni snovi navijača o prvom skudetu u poslednjih 20 godina postali su maštarija na javi. A onda je korona sve stopirala. Pa i te maštarije. 

Sjajne partije Lacija ostaju međutim u sećanju, a sa njima i nada da će četa Simonea Inzagija moći da se nosi s mnogo bogatijima od sebe i kad sve ovo prođe. U tom cilju uprava kluba naveliko radi da pojača tim. Gazeta delo Sport navodi da primarna meta ostaje ista kao i na zimu. U pitanju je Olivije Žiru. Ali uz njega Lacijali su nanišanili još jednog veterana Čelsija - Španca Pedra.

Nekadašnje krilo Barse punih pet godina je na Stamford Bridžu. Ove sezone nije često bio u planovima Frenka Lamparda, pa je upisao tek devet mečeva u Premijer ligi uz po gol i asistenciju. Pre nekoliko dana Pedro se oglasio i kazao da sigurno odlazi iz Londona kada mu istekne ugovor, a to znači na leto. Još nije najjasnije kakve će odluke doneti FIFA i da li će ugovori na neki način biti "zamrznuti" zbog ove pauze, ali kako god da bude - Pedro u Čelsiju neće ostati i Lacio u tome vidi svoju šansu. 

Ostaje samo pitanje kada će prelazni rok početi...

Za razliku od Pedra za Olivijea Žirua klubovi se bukvalno otimaju, pa će Francuz biti mnogo teža meta. Pogotovo posle njegovog priznanja da su mnogi hteli letos - između ostalih i Lacio - ali da je on želeo samo u Inter. Kako Antonio Konte nije odustao od Žirua Nerazuri biće veliki favoriti za njegov potpis i kad krene nova pijaca. U to nema sumnje. Što opet ne znači da će Lacio odustati bez borbe...

Imajući u vidu da bi obojicu mogli da dobiju bez obeštećenja, Rimljani bi imali finansijske mogućnosti da se jako "porvu" sa moćnijima prilikom pregovora oko ličnih uslova.

Na zanimljiv paket nameračio se Lacio...

Najnovije vesti


×