{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Na radost davljenika: Kairat zbog Lige Evrope zapostavio prvenstvo

/ Izvor: mozzartsport.com
Kizil-Žar bi danas mogao do bodova
Na radost davljenika: Kairat zbog Lige Evrope zapostavio prvenstvo

Taman se činilo da ima snage da zaprži čorbu Astani, ali je onda počeo da trokira. Kairat je očigledno da prioritet da kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa je šampionat Kazahstana bacio u drugi plan. Vidi se to po rezultatima.

Tim iz Almatija poražen je nedavno od Ordabasija, u proščlom kolu je remizirao sa Karagandijem, koji su objektivno daleko slabije ekipe. U međuvremenu, Kairat je vodio bitke na međunarodnoj sceni, gde je izbacio AZ Alkmar. Pre tri dana u okviru 3. kola kvalifikacija izgubio je od Sigme u Češkoj sa 2:0, pa je orjentisan na revanš za četiri dana. Čuvaće se, u to nema dileme. Trener Karlos Alos, Španac, trebalo bi da odmori okosnicu ekipe, a u takvoj konstelaciji snaga Kizil-Žar nije bez šansi. Pritom, radi se o timu koji je prvi iznad crte, i kome svaki bod može da znači spas.
"Irtiš je daleko od željene forme. Bio je slab u prošlom kolu protiv nas, pa ga otpisujem i na terenu Atiraua. Moj Kizil-Žar na domaćem terenu može barem do boda u duelu sa Kairatom, koji opterećen mečevima na međunarodnoj svceni igra slabo u prvenstvu", rekao je za TIP Novosti Uroš Delić, prvotimac Kizil-Žara.

Dakle, Kairat bi mogao da kiksne. Treba reći i da je Kizil-Žar pobedio na tri protekla ligaška domaćinstva, kao i da je Kairat igrao GG na osam od poslednjih deset utakmica u prvenstvu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:00 4244 KAZ 1 Kyzylzhar - Kairat Almaty ds 1X 2,80
Ukupna kvota2,80

KAZAHSTAN 1 - 22. KOLO

Nedelja
13.00: (9,00) Kizilžar (4,70) Kairat (1,32)
16.00: (2,30) Atirau (3,10) Irtiš (3,10)
16.00: (2,40) Šahtjor Karagandi (3,10) Ordabasi (2,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×