{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Porasla plata, ali i izlazna klauzula...
Na putu da postane legenda: Injaki Vilijams potpisao do 2028. godine

Napadač Atletik Bilbaa - Injaki Vilijams (25), stavio je danas i zvanično potpis na novi ugovor sa tim klubom! Pregovori su vođeni nekoliko meseci, a sada znamo i zbog čega se sve toliko oteglo - novi sporazum važiće praktično do kraja karijere ovog momka, odnosno do njegove 34 godine. To zanči da se radi o devetogodišnjem ugovoru. 

Podsetimo, na sličan način je pre dve godine Atletiko Madrid vezao za sebe Saula Njigeza

Injaki Vilijams je 2018. več potpisao produženje sa Bilbaom na sedam godina. Po tom dogovoru njegova izlazna klauzula bila je rastuća i kretala se od 80 do 108.000.000 evra. Prema novom, Injaki je dobio značajno poboljšane lične uslove, ali se i klub osigurao nešto većom izlaznom klauzulom. Ako sada neko želi da vodi Vilijamsa bez pregovora sa španskim klubom moraće da deponuje 135.000.000 evra.    

Podsećanja radi, interesovanje za ovog momka prethodnih meseci pokazivao je Mančester Junajted, pa je očito i ta činjenica naterala čelnike Bilbaa da požure i daju povišicu svom ponajboljem fudbaleru, kako kojim slučajem ne bi pao u iskušenje i rešio da ide. 

Injaki je tokom prošle sezone postigao 15 golova, a za Baske je ukupno odigrao 204 meča, dao 49 golova i podelio 27 asistencija. 

Momak je očito na dobrom putu da postane klupska legenda... 

Najnovije vesti


×