{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mutuov vremeplov: Miha na Vargasa, sekund nas je delio od pakla

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 1
Zavarničilo na treningu Fjorentine
Mutuov vremeplov: Miha na Vargasa, sekund nas je delio od pakla

Imao je nedavno Siniša Mihajlović žestok sukob nasred terena sa Garijem Medelom, svojim pulenom u Bolonji. Bilo je na ivici teškog incidenta, ali sve se smirilo.

Slična scena dogodila se i pre desetak godina u Fjorentini, otkrio je nekadašnji rumunski reprezentativac Adrijan Mutu. Tada je on nosio ljubičasti dres, a na klupi je bio Siniša Mihajlović.

Nije Rumun bio u klinču sa srpskim trenero, već ponovo jedan Južnoamerikanac. Ulogu Čileanca Medela je tada imao Peruanac Huan Manuel Vargas. I tada se sve dešavalo na treningu.
Sećam se rasprave između njih dvojice na treningu. Obojica su pobesnela. A, ja sam otrčao do table pored terena i napisao Miha i Huan i rekao momcima „hajde da se kladimo““, pričao je Mutu sa fanovima na instagramu.

Uopšte nije delovalo bezazleno kao što se čini na prvu loptu.
Da je bilo koji od njih dvojice prišao drugom i nešto mu rekao licem u lice, usledio bi udarac. Nastao bi pakao. Priznajem, želeo sam da vidim kako će se to završiti, ali na sreću, sve je odjednom stalo. Sekund nas je delio od katastrofe“.

Ali, Mutu tvrdi da kada se takve stvari dese, to samo ekipu jača.
Ako se takve epizode ne dešavaju u vašem timu, osuđeni ste na neuspeh. Imao sam i ja takav okršaj sa Pacijencom, ali sve se završilo kako treba. To su stvari koje se dešavaju, najvažnije je da se brzo zaborave“, podvukao je Adrijan Mutu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×