{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Murinjo: Ne ubijajte najbolju ligu na svetu, nemojte da kaznite Sona pet puta

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 6
Trener Totenhema u prepoznatljivom stilu
Murinjo: Ne ubijajte najbolju ligu na svetu, nemojte da kaznite Sona pet puta

Strat je bio neoprezan. Pokret nogom Hjong Min Sona i pad Antonija Rudigera naterao je zvaničnike Premijer lige da, posle konsultacije sa VAR-om, pokažu crveni karton ofanzivcu Totenhema i suspenduju reprezentativca Južne Koreje tri utakmice.

Prestrogo, ako pitate Žozea Murinja, koji je najavio da će londonski klub uložiti žalbu kako bi se isključenje njegovog pulena iz derbija sa Čelsijem poništilo ili kazna makar umanjila.
Nadam se da Sona neće kazniti pet puta. Prva sankcija je faul Rudigera nad njim. Druga je isključenje. Treća će biti izostanak sa terena protiv Brajtona. Četvrta podrazumeva da na njega neću moći da računam na gostovanju Noriču. A peta, da preskače i Sautempton“, u svom stilu će Murinjo.

Odmah posle utakmice rekao je i da se nada kako će se Rudiger „oporaviti, jer su mu sigurno rebra polomljena“, što bi trebalo da bude ironična reakcija na pad nemačkog defanzivca posle duela sa Sonom.
Gospodin Tirni u VAR sobi je sve pogrešno shvatio. Ovo je Engleska, Premijer liga, najbolje prvenstvo na svetu, sa svim svojim karakteristkama. Ukoliko ih promenimo, ubićemo najbolju ligu na planeti“, dodao je Žoze Murinjo.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×