{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ne sviđa se Portugalcu defanziva njegovog tima
Murinjo: Mnogo grešaka, jako frustrirajuće

Lud meč, na kraju - 2:2. Norič je dva puta vodio, Totenhem se dva puta vraćao iz prekida i stigao do boda golom iz penala Harija Kejna u 83. minutu utakmice. Čak je i jedan gol Noriča poništen zbog ofsajda od tri milimetra.

Posle utakmice Žoze Murinjo je dao svoje mišljenje, a očigledno nije bio zadovoljan utakmicom.
"Imali smo defanzivne greške u prvom poluvremenu, a imali smo ih i u drugom. To je polako postala naša istorija. Počeli smo jako, jako dobro, imali smo tri šanse, a onda primili dva gola, jedan od njih iz ofsjajda. Imam mnogo posla ispred mene. Uvek kažem da je potrebno sakriti svoju lomljivost", rekao je Murinjo.

Totenhem je primio 12 golova na poslednjih osam utakmica otkako je Murinjo zamenenio Maurisija Poketina. I samo jednom sačuvao mrežu na gostovanjima ove sezone.
"Moramo da se popravimo defanzivno jer pravimo mnogo individualnih grešaka. To je jako frustirajuće, zato što igramo dobro i ne možemo biti ofanzivniji nego što smo bili u drugom poluvremenu. Naše defanzivne greške se događaju iz meča u meč".

Murinjo je imao reči hvale za Kristijana Eriksena za igru protiv Noriča, ali nije želeo da priča o budućnosti ovog igrača.
"Ne želim da pričam o tome", rekao je Murinjo.

I dodao...
"Svi smo otvoreni jedan prema drugima. Čuvamo to za sebe, ali naravno da sve delim sa svojim gazdama. To je sve samo za nas. Jedina stvar koju mogu da kažem je da se on trudi da pomogne timu i ja sam srećan sa njegovom igrom danas", rekao je Murinjo.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×