{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mrkela: Na proleće će mladi igrači dobiti više šansi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 44
Sportski direktor crveno-belih o predstojećim planovima
Mrkela: Na proleće će mladi igrači dobiti više šansi
Mitar Mrkela

Letnji prelazni rok, najblaže rečeno, nije bio blistav, pa Crvenu zvezde sada čeka paklen januar, jer ideja sportskog direktora Mitra Mrkele, a sa njom će se saglasiti veći deo navijača, jeste da se u zimskom prelaznom roku ekipa rastereti viška igrača. Stranaca posebno, jer crveno-bele čeka značajno manji broj utakmica na proleće dok u Superligi samo četvorica mogu da igraju, ali i onih domaćih koji nisu imali preveliku minutažu ove jeseni.

Ne samo zbog njihovog, u svetu fudbala nezaobilaznog nezadovoljstva,  već i zato što je plan da se obezbedi veći prostor da se kale mladi igrači.
“Podmladak je veoma bitan. U ovom pripremnom periodu priključićemo nekoliko najtalentovanijih igrača. Oni će tokom proleća imati značajnu minutažu u našem timu”, rekao je Mrkela u kratkom obraćanju gostima na klupskoj svečanosti u hotelu Hajat.

O samoj polusezoni...
Pre dve godine, kada smo se kvalifikovali u Ligu Evrope, videli smo da nemamo potrebne uslove da igramo, niti da kvalitetno treniramo i oporavljamo igrače, ali sada idemo u dobrom smeru. Mnogo toga je unapređeno. Čestitam svima jesenju titulu“.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×