{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mrkela: Imamo četiri štopera, čekamo petog i Rouz nam nije interesantan

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 30
Sportski direktor Crvene zvezde demantuje da srpski šampion radi na dovođenju defanzivca Arisa
no_image.png

Poslednjih dana mnogo se govori o mogućnosti da Crvena zvezda na leto angažuje štopera Arisa Lindzija Rouza, momka sa Mauricijusa koji se fudbalski profilisao u Francuskoj. I naši i grčki mediji išli su čak u detalje, govorili o plati koju crveno-beli nude i koja je navodno tri puta veća od trenutne, međutim izgleda da od tog posla neće biti ništa. 

Sportski direktor najtrofejnijeg srpskog kluba Mitar Mrkela dematovao je u izjavi za Tanjug interesovanje crveno-belih. Samim tim u vodu pada i današnja opcija trampe okojoj smo pisali, a koja podrazumeva da bi Beograđani Argentinca Matea Garsiju iskoristili kao monetu za potkusurivanje. 

Krenula i Zvezda, Stanković poručuje: Samo da se igra, u bilo kojoj formi

Ne bi bila reč o klasičnoj trampi, pošto Aris želi novac i pozajmicu argentinskog krila. Podsetimo, Garsija je prošlu sezonu proveo u grčkom klubu na pozajmici iz Las Palmasa i bio jedan od najboljih igrača. Solunski klub tada nije imao novca da ga otkupi i pomirio se sa njegovim odlaskom, a Crvena zvezda je u pravoj transfer sagi pobedila Olimpijakos i dovela Garsiju kao kapitalno pojačanje. Ispostavilo se međutim da niti je Argentinac bio kapitalac, niti će ga se Zvezda tako lako rešiti...
"Crvena zvezda nije zainteresovana za Rouza. U ovom trenutku imamo višak stranih igrača i želja nam je da smanjimo njihov broj. Takođe imamo četiri štopera i čekamo petog, Erakovića, pa nam Rouz nije interesantan", izjavio je kratko Mrkela.

Mnogi bogati svetski klubovi redukovaće potrošnju narednog leta usled krize izazvane koronavirusom. Ostaje nam da vidimo kako će se naši najbogatiji klubovi ponašati na pijaci. Zagrevanje je uveliko krenulo...

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×