{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mrkela: Da, očekujem Garsiju u timu, ali on nije doveden samo za ovaj meč

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
„Jang Bojs je fizički dominantan i brz tim“
Mrkela: Da, očekujem Garsiju u timu, ali on nije doveden samo za ovaj meč

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Berna)

Nova runda - stari znak pored puta! U Marinapolju Crvenu zvezdu je dočekalo promenljivo vreme, prava prolećna kiša. Već u Kopenhagenu je bila jesen. Dan pre meča je lilo kao iz kabla. I na kraju ove večeri u Bernu - ista slika. Brojni prijatelji kluba i članovi uprave krili su se ispod krova stadiona Švajcarske, ne bi li videli poslednji trening Milojevićevih izabranika pred Jang Bojs. Svi su uočili da veštački teren izgleda perfektno. Mnogo bolje nego u Finskoj. I da dom fudbalera Jang Bojsa deluje vrlo akustično…

ZVEZDA – TIM ZA JANG BOJS: Garsija - si! Koliko mogu sa klupe Tomane i Petrović?

Samo je sa strane sedeo Mitar Mrkela, sagledan u travnatu površinu. Svestan da je pred Crvenom zvezdom novi trenutak istorije. Mnogo emocija u vazduhu, ali je sportski direktor crveno-belih delovao smireno.
Najvažnije je da smmo došl do poslednje prepreke. Jang Bojs je najteži rival protiv koga smo igrali ovog leta, ali verujem da imamo šanse“, bile su prve reči Mitra Mrkele.

Kao i svaki rival u Milojevićevoj eri Jang Bojs je skatuiran do najsitnijih detalja.
Izuzetnoo su brzi i fizički moćni. To im je najjače oružje, ppošto se pomenutim karakteristikama najviše odlikuju trojica igrača iz napada“.

Šampion Švajcarske ima ozbiljne kadrovske probleme?
Ne raduje me to. Na prvi pogled zvuči lepo kada se kaže da im ne igra neko od nosioca, ali i mi smo desetkovani. Ništa to ne mora da znači.

Očekujte li Garsiju u timu?
Očekujem“.

Svesni ste da e veliki pritisak biti na njemu, bez obzira što je odradio samo tri treninga sa ekipom?
Ne treba stavljati pritisak na njega. Nije doveden da odigra jednu utakmicu. On je fizički spreman, dolazi iz treninga, ali nema takmičarske mečeve. Dešavalo se ranije da onaj ko dobro odigra prvi meč, kasnije ga nema nigde. Ili obrnuto“.

Od koga očekujete da bude heroj?
Od tima. Ako timski budemo odigrali dobro, biće heroja, zaključio je Mrkela.

Foto: FK Crvena zvezda

Najnovije vesti


×