{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Može li Srbija do pozitivnog rezultata u Lavovu
MOZZART veruje u Orlove, a vi?

Jedan bod trenutno, prvi pogled na tabelu možda ne uliva toliko poverenje, ali dobija na značaju kad se u obzir uzme da smo ga osvojili usred Lisabona, na bez sumnje najtežem gostovanju u Grupi B kvalifikacija za Euro 2020. godine. Sledeće najteže sledi u petak u Lavovu. Orlovi gostuju kod Ukrajine, po uvreženom mišljenju direktnom rivalu za drugo mesto i plasman na Evropsko prvenstvo. Uspeju li Dušan Tadić i drugovi i tamo da izvuku pozitivan rezultat biće značajno bliže cilju, a to je odlazak na kontinentalnu smotru na kojoj nismo učestvovali otkako se takmičimo pod imenom Srbija.

Sad je već vreme. Kvalitet je tu. I MOZZART kompanija je tu da pomogne. Zato se danas i priključila sponzorskom pulu Fudbalskog saveza Srbije sa namerom da učini sve što je moguće da našim reprezentativcima omogući da se koncetrišu samo na teren i tu pokažu da su deo evropske elite.

Uostalom, izabranici Mladena Krstajića su bez poraza još od Svetskog prvenstva u Rusiji i one utakmice sa Brazilom. U narednih osam mečeva četiri pobede i četiri remija. Rutinski osvojeno prvo mesto u Ligi nacija i promocija u rang iznad. Litvanija, Crna Gora, pa ni Rumunija nisu bile na našem nivou. U kontrolnoj utakmici pred početak kvalifikacija odoleli smo i Nemcima. Potom i Portugaliji. Zašto onda ne bismo mogli i Ukrajincima?

Nisu mačji kašalj mada su se mučili u Luksemburgu i do pobede stigli tek posle gola u trećem minutu sudijske nadoknade. Tada ih je pogledala sreća, neće moći večno da je troše. Sreću na stranu, da li Tadić, Aleksandar Mitrović ili Nikola Milenković treba da strepe pred Oleksandrom Zinčenkom, Artemom Kravecom ili Ruslanom Malinovskim, uz sve poštovanje njima i njihovim zemljacima? Zašto bi kad nisu drhtali ni pred Kristijanom Ronaldom, Bernardom Silvom i Pepeom?

Ova generacija srpskih asova zna da igra fudbal. Pustite samo bilo kome u Realu snimak one Tadićeve piruete koja je Kazemira lansirala sa planete i sve će vam biti jasno. Udarna vest u celoj Evropi danas je bio Jovićev transfer u Kraljevski klub. Čekaju se i kupci koji će istresti milione za Mitrovića, možda i Milenkovića, Bešiktaš je požurio da otkupi Ljajića, u Italiji se guraju za Darka Lazovića... Ova Srbija može do pozitivnog rezultata u Lavovu, to nije uverenje, to je tvrdnja!

Ako i vi verujete možete pride dobro i da zaradite. U MOZZART kladionicama pobeda Srbije u Lavovu postavljena je na 2,80. Čak je i dupla šansa primamljivih 1,46, a znamo da je Krstajić na konferenciji za novinare na okupljanju reprezentativca rekao da u Ukrajinu idu prvenstveno sa namerom da ne izgubi. Nerešen ishod se plaća sa kvotom 3,05. O kecu i nećemo.

MOZZART veruje. A vi?

Foto: Reuters

×