{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

MOZZART TV - Tiket za vikend: Stručnjak za Premijer ligu i tiket od 419.832 dinara

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Komentator televizije Sport Klub Ivan Lončarević bio je gost naše Jovane Strinić
MOZZART TV - Tiket za vikend: Stručnjak za Premijer ligu i tiket od 419.832 dinara

Njegov glas možete čuti na prenosima specijalizovanog televizijskog kanala Sport Klub. Važi za istinskog poznavaoca dešavanja u Premijer ligi, koju najčešće i prenosi u danima bogatim direktnim prenosima najjačeg fudbalskog karavana. Ivan Lončarević, komentator televizije Sport Klub bio je gost naše voditeljke Jovane Strinić u novoj epizodi emisije "TIKET ZA VIKEND", gde je sastavio tiket po svom ukusu

Na njegovom listiću našlo se šest parova, mahom s ostrvskog podnevlja, mada je sve to razbio s dva para iz Primere. Ukupna kvota čak 399,84, a dobitak na 1.000 uplaćenih dinara iznosi - 419.832 dinara, sa sve MOZZART bonusom koji u ovom slučaju iznosi 19.992 dinara. 

Osim što je detaljno objasnio razloge zbog kojih je odigrao tipove koji su se našli na tiketu, Ivan Lončarević je našoj Jovani najavio i Derbi Engleske između Mančester junajteda i Liverpula, a govorio je i o šansama naša dva najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, u evropskim klupskim takmičenjima protiv Totenhema u Londonu, odnosno Mančester junajteda u Beogradu. 

Uostalom, preslušajte i sami šta je Ivan Lončarević imao da kaže...

 

Najnovije vesti


×