{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Da imam vremeplov, njemu bih vratio 20 godina, a sebi ne bih!

/ Izvor: mozzartsport.com
Čuveni radijski voditelj Predrag Popović Pop gostovao je kod Jovane Strinić i pre popunjavanja tiketa govorio o oproštaju Saše Ilića od fudbala i Partizana
MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Da imam vremeplov, njemu bih vratio 20 godina, a sebi ne bih!
Predrag Popović Pop i Jovana Strinić

Koliko nekoliko sekundi u stvari znači! Taj vremenski period, koji nam se često čini kao potpuno nebitan i koji je proleteo dok ste čitali prvu rečenicu, tih nekoliko sekundi u Amsterdamu promenilo je fudbalsku istoriju jer je u finale Lige šampiona otišao prvi put Totenhem, a ne Ajaks, ali je uticalo i na prethodnog i narednog gosta našeg „Tiketa za vikend“. Zahvaljujući ONOM golu Lukasa Moure u poslednjim sekundama polufinala Lige šampiona poznati glumac i TV voditelj Milan Kalinić naplatio je odličnu sumu novca na tiketu u MOZZARTU (odigrao je iz keca u dvojku), dok je njegov kolega sa TDI radija Predrag Popović Pop ostao bez pozamašnog dobitka jer je tipovao iz keca u iks.

To je Pop otkrio našoj Jovani Strinić gostujući u „Tiketu za vikend“, a s obzirom na to da je poznato da je veliki navijač Partizana, ne čudi njegova izjava da bi, da ima vremeplov, Sašu Ilića vratio unazad, da bude 20 godina mlađi, a sebe ne bi!

O tome kakva još iskustva Pop ima sa sastavljanjem tiketa i koje je tipovao izabrao, ciljajući sjajan dobitak ovog vikenda, saznajte više u video-klipu.

Uživajte...

 

Najnovije vesti


×