{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Jedva čekamo da počne utakmica, napokon ćemo zaigrati na svom terenu i ovo je prava prilika za sve navijače koji vole Iskru da dođu i da nas podrže", poručuje Miloš Drinčić
Može li Iskra u Evropu?

Nakon dva meseca nastavlja se fudbalski šampionat Crne Gore, a na otvaranju drugog dela sezone igraće Iskra i OFK Titograd, dok su ostali mečevi na programu u utorak.

Trećeplasirana Iskra konačno može da se uzda u navijače, nakon što je prvih 19 kola bila formalni domaćin na terenima širom države.
"Jedva čekamo da počne utakmica, napokon ćemo zaigrati na svom terenu i ovo je prava prilika za sve navijače koji vole Iskru da dođu i da nas podrže. Ne treba da govorimo o važnosti ovog meča. Spremni smo za nastavak sezone, odlično smo odradili pripreme, broj povreda je smanjen na minimum. Poštujemo OFK Titograd, svesni smo da neće biti lako, ali mislimo samo o pobedi", rekao je mladi Miloš Drinčić.

Titograd na šestom mestu ima 10 bodova manje od Iskre i bliži je borbi za opstanak nego za evropsku scenu.
"Iskra je na okupu već tri godine i u prvoj polusezoni je stasala u jednu kompaktnu ekipu koja može da dobije svakoga. A mi? Ako izdržimo pritisak, koji će biti veliki, postaćemo jedna od najboljih ekipa u ligi. Okupili smo talentovane momke koji su budućnost crnogorskog fudbala", rekao je trener Zoran Govedarica. 

CRNA GORA 1 - 20. KOLO: 

Ponedeljak

Utorak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

×