{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kakva dva potpisa!
no_image.png

Jutros golman, danas centralni i defanzivni vezista. Posle Radoslava Majeckog u kasnim večernjim satima Monako je objavio još dva ambiciozna transfera, pošto je iz Strazbura u smiraj dana stigao Jusuf Fofana, odnosno Oreljen Tčuameni!

Monako je pred ponoć utrošio čak 35.000.000 evra! Za celu zimu čak 52.000.000 evra posle Strahinje Pavlovića (10.000.000 evra) iz Partizana i pomenutog Majeckog (7.000.000 evra) iz Legije.

Mladi francuski vezista Fofana korenima iz Malija iza sebe imao odličnu sezonu u Strazburu u kojoj je dosad odigrao 18 utakmica i postigao jedan gol, a Kneževi će za njegov transfer platiti 15.000.000 evra.

Fofana je sa Monakom potpisao na četiri i po godine, a sa Strazburom je osvojio prošle sezone Liga kup. Takođe je zavredneo reprezentativni status, a bio je član i Mundijalita za mlade,

Oreljen Tčuameni je plaćen celih 20.000.000 evra i dolazi iz Bordoa! Kako smo i najavili pre nekoliko dana, dete je kluba i u poslednjih godinu i po dana je potpuno eksplodirao. Regularni je član mlade reprezentacije Francuske, veoma je jako atletskih sposobnosti, zbog čega je privukao veliku pažnju čelnika Monaka. Mesecima unazad bio je na meti Bajerna i Dortmunda, a letos je imao ponudu jednog neimenovanog kluba iz Premijer lige. Ali, Bordo je tada odolevao svim ponudama. 

Baš kao i Fofana, Tčuameni je potpisao ugovor na četiri i po godine.

Monako se ne šali, Monako sve više širi svoju mrežu mladih igrača i uvećava izlog za budućnost!

Foto: Monaco AC

 

Najnovije vesti


×