{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Molio sam se da na treningu ne budem u istom timu s Vidićem

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Ben Foster i dalje ima traume
no_image.png

Glad za pobedom Nemanje Vidića je bila neverovatna. Ušla je i u pesmu navijača Mančester junajteda, koji su rivalima poručivali da je “došao iz Srbije i da će da ih ubije”.

A, ništa manje ratnički raspoložen Vidić nije bio ni na treninzima. Nekadašnji golman Junajteda Ben Foster još ima traume od tih internih utakmica na sportskom centru Crvenih đavola.

Priznaje Foster sada sa ovom vremenskom distancom da je mrzeo da bude u istom timu sa Nemanjom na treninzima. Prosto se plašio srpskog asa i njegovih reakcija.
Ako govorimo o Vidiću kao tipu van terena, bio je miran, ćutljiv, ali na terenu čak i na treninzima je bio zastrašujuć, iskreno rečeno. Bio je užasan i nije ga bilo briga. Kada je trebalo da igramo pet na pet ili šest na šest, molio sam se: “Samo da ne budem u timu sa Nemanjom”, pričao je Foster za engleske medije.

Svaka greška, čak i na treningu, kaže golman, izašla bi igračima na nos.
Ukoliko bi se desilo da ne pobedimo ili ako pomisli da je neko nešto mogao ili morao da uradi bolje, i te kako mu je to stavljao do znanja i to bi mu stalno prebacivao. Nikog nije štedeo. Iskreno, bio je stvarno užasavajući na treninzima”.

Foster nije imao priliku mnogo puta da na zvaničnim mečevima čuva gol Mančestera, ali priznaje, tada mu je Vidić bio idealan saigrač.
Bilo je kao iz snova. Ispred mene su bila dvojica fantastičnih defanzivaca. Jedan je bio najelegantniji, koji je iznosio loptu – Rio Ferdinand, a drugi je bio životinja, krvavi radnik, koji je bio srećan da gurna glavu gde drugi ne bi nogu – Nemanja Vidić. Bio je to savršen tim”, priznao je Ben Foster.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×