{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mitrović o sedmom mestu na listi najboljih strelaca: Čast mi je, ali ne bih se poredio sa njima

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 22
“To su velika imena“, kaže napadač srpske reprezentacije
Mitrović o sedmom mestu na listi najboljih strelaca: Čast mi je, ali ne bih se poredio sa njima
Aleksandar Mitrović

Ima onih koji će reći da je nema smisla da napadač engleskog drugoligaša bude ispred Realovog špica. Ali kad pogledate učinak Aleksandra Mitrovića u dresu sa državnim grbom jasno vam je zašto nijedan selektor nije odustao od momka koji će tek za šest dana proslaviti 25. rođendan.

A već je uspeo da se umuva na sedmo mesto na listi najboljih strelaca u istoriji naše reprezentacije, pošto je sa dva gola protiv Luksemburga dobacio do kote od 28 u nacionalnom timu. I to na svega 51 utakmici što je učinak kakav se retko sreće.
Čast mi je što sam u tom društvu, sigurno je da sam srećan, ali ekipa je najbitnija. Ne opterećujem se time. To su sve velika imena na listi, ne bih sebe da poredim sa njima. Na meni je da nastavim da radim“, skromno će Mitrović posle pobede nad Luksemburgom od 3:1.

O samom meču...
Dali smo golove na vreme, rešili utakmicu. Dobio sam dve lepe asistencije da pogodim mrežu, možda sam mogao još koji, ali najbitnije je da se reprezentacija vratila na pobednički put. Lepa pobeda, zadovoljan sam“, dodao je Mitrović.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×