{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pred igrača će biti postavljen samo jedan uslov...
Misija 2020: Perezov plan za Mbapea i nove Galaktikose

Florentino Perez odlučio je da se vrati svom starom modelu poslovanja - svakog leta po jedna mega zvezda. Prvi čovek Kraljevskog kluba priznao je u jednom razlogovoru malom broju novinara da s Edenom Azarom počinje formiranje novih Galaktikosa, odnosno da će narednog leta, ako sve bude išlo po planu, Real kupiti Kilijana Mbapea. 

As piše kako Perez ima neka uveravanja da najtalentovaniji napadač planete neće prihvatiti novi ugovor Pari Sen Žermena, što će Realu otvoriti vrata da započne pregovore. Ono što je do Mbapea, jeste da on lično podnese zahtev za transfer, jer Real ne želi da kvari odnose sa Parižanima i Naserom Al Kelaifijem

Mladi Francuz nekoliko puta je nagovestio kako mu je životni san da jednog dana zaigra u Real Madridu, što Kraljevski klub stavlja u pol poziciju u odnosu na sve druge konkurente. 

Mbape ima čvrst ugovor sa PSŽ-om do 2023. godine i trenutno zarađuje 12.000.000 evra po sezoni. Poslednjih nedelja govorka se o tome kako su gazde Svetaca spremne da mu ponude povećanje plate, samo kako bi stale spekulacije o njegovom odlasku. As dalje navodi da će ponuda Reala glasiti otprilike ovako: 15.000.000 evra po sezoni čisto, kada se odbiju porezi i ugovor na šest godina. 

Podsetimo, Real je 2016. poslao zvaničnu ponudu Monaku za Kilijana Mbapea tešku 220.000.000 evra, međutim tada je PSŽ pobedio zahvaljujući tri puta većoj plati koju je dao igraču. 

Sada je situacija drugačija i Madriđani planiraju mnogo ozbiljniji napad.  

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×