{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Igrač Lokomotive sam sebi napravio problem
Mirančuk nema prelom, za povredu kriva - obuća

Kao sa bojišta izašli su fudbaleri Lokomotive iz meča sa Partizanom, četvorica su se žalila na povrede, ali na kraju se ispostavilo da nijedan nije teže povređen.

U prvi mah su Rusi objavili informaciju da je najteže prošao Anton Mirančuk, koji je zamenjen u 18. minutu, a za kojeg se pisalo da je pretrpeo prelom metatarzalne kosti u stopalu, što bi značilo da je za njega sezona završena.

Obrt se desio tokom današnjeg dana, jer je na novim specijalističkim pregledima ustanovljeno da Mirančuku, ipak, kost u stopalu nije polomljena. Ruski reprezentativac je doživeo povredu, zbog kojeg će tri nedelje morati da miruje, ali je dobra okolnost po Moskovljane što će biti spreman za nastavak sezone.

Posebna zanimljivost je što brojni ruski mediji danas pišu da su za povredu Mirančuka krive – kopačke! Nije igrač Lokomotive dobio udarac od fudbalera Partizana, već je imao neki problem sa gornjim delom obuće, koji mu nije dobro legao na stopalo i napravio mu je toliki problem da nije mogao sam da izađe sa terena.

Pored toga što će morati da odsustvuje sa treninga, ruski reprezentativac će morati i obuću da menja za nastavak sezone.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×