{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Minhen drhti zbog Ernandeza: Dešan se zaigrao skupom igračkom

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Bajernova uprava na iglama dočekuje večerašnji meč na Islandu
no_image.png

Rekordno pojačanje Bajerna iz Minhena Lukas Ernandez obonovio je povredu kolena na treninzima reprezentacije Francuske, javljaju nemački mediji.

Ni konstantni apeli Karl Hajnca Rumenigea i Bajernovog medicinskog tima da bi defanzivac svetskih šampiona trebalo da ostane u Minhenu na rehabilitiaciji nisu urodili plodom. Ernandez je propustio dva treninga Galskih petlova, radio je samo individualno i zbog bolova u kolenu nije mogao na teren prethodnih dana.

Čak je i lekar Bajerna doktor Miler Volfart pisao lično Didijeu Dešanu sa molbom da oslobodi Lukasa Ernandeza obaveza u ovom internacionalnom "prozoru", ali je selektor Francuske zahtevao da se igrač pojavi na prozivci u ponedeljak, i videćemo da li će ga uvrstiti u tim večeras protiv Islanda.

Lukasu Ernandezu povrede kolena nisu strane. Bajern ga je skupo platio u trenutku dok se oporavljao od povrede zadobijene u dresu Atletika zbog koje je završio prerano prošlu sezonu, a nakon operacije, oporavka i samo nekoliko utakmica opet je povredio isto koleno zbog kojeg je propustio poslednje dve utakmice Bavaraca. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×