{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milunović: Tek sad sam shvatio koliko volim fudbal

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
"Jedva sam čekao povratak na teren", kaže iskusni štoper Crvene zvezde
no_image.png

Izabranici Dejana Stankovića vratili su se grupnom trenažnom procesu posle nešto više od mesec i po dana. Ponovni susret sa saigračima i loptom jedva je dočekao stameni defanzivac crveno-belih Nemanja Milunović.
"Jedva sam čekao povratak na teren. Ne samo ja, već i svi moji saigrači. Složili smo se da je ovo bio mnogo težak period na psihičkom planu. Na fizičkom smo uspevali da održimo kondiciju, ali dosta je bilo teže u glavama. Ništa ne može da se poredi sa tim kad izađeš na teren, osetiš travu i istrčiš za loptom. Ipak, trudili smo se svi da gledamo ovo sa vedrije strane, da ostanemo pozitivni i izvučemo pouke. Najvažnije je bilo da ostanemo zdravi"

Prvi treninzi posle mesec i po dana van fudbalskih terena za izabranike Dejana Stankovića protekli su u laganijem ritmu, a Milunović tvrdi da su noge već uspele da se „razmrdaju“.
"Posle ovolike pauze ne možemo očekivati da to bude neki trening visokog intenziteta. Bilo je bitno da osetimo loptu i da noge počnu da nam rade na pravi način. Treneri znaju mnogo vežbica sa loptom koje imaju jasan cilj, pogađaju baš tamo gde treba, tako da je bilo prijatno raditi".

Crveno-beli su treninge počeli u tri grupe po osam igrača. Milunović ističe da je i ta solucija daleko bolja od one u kojoj su fudbaleri primorani da treniraju u četiri zida.
"Tek sad svi vidimo, kako mi igrači, tako i navijači, koliko volimo fudbal i koliko nam sve ovo nedostaje. Meni je baš teško palo, jer sam ceo život u sportu i nisam navikao da treniram kod kuće. Više mi se sviđa rad u grupama na terenu, nego vožnje bicikla u četiri zida i vežbe snage u dnevnoj sobi. Naravno, svi sa velikim nestrpljenjem očekujemo vesti o nastavku sezone", zaključio je iskusni defanzivac.

Foto: crvenazvezdafk.rs

Najnovije vesti


×