{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Paraf na dvogodišnju saradnju
Milošević potpisao novi ugovor sa Partizanom

Savo Milošević, Partizanovo rešenje na duže staze! Mladi fudblski stručnjak je za kratak vremenski period postigao zapažene rezultate na klupi Parnog valjka, osvojio nacionalni kup i obezbedio jesen u Evropi, pa je kao nagrada stiglo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora u Humskoj.

Milošević je saradnju produžio u društvu generalnog direktora Miloša Vazure, koji je kao i kompletno rukovodstvo kluba izrazio oduševljenje dosadašnjim radom stručnog štaba, na čelu sa proslavljenim reprezentativcem naše zemlje.

Savo Milošević sasvim otvoreno: Ne možemo fićom na Mars

Savo Milošević je na klupu Partizana postavljen u martu ove godine, nakon odlaska Zorana Mirkovića i ekspresno postavio ekipu na noge. Crno-beli su sa dobrim igrama i rezultatima nastavili na startu ove sezone, što je krunisano plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope.

Milošević je do sada predvodio Partizan na 24 utakmice u svim takmičenjima i ostvario 15 pobeda, četiri nerešena rezultata i pet poraza, a njegovi rezultati su predstavljali prijatno iznenađenje za kompletnu sportsku javnost u našoj zemlji, pošto mu je ovo premijerni posao u trenerskoj karijeri.

Ovo je drugi potpis u Humskoj u poslednja dva dana, pošto je juče na stadionu Partizana paraf na petogodišnji ugovor sa crno-belima stavio supertalentovani Strahinja Pavlović.


Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

Foto: FK Partizan

×