{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milošević najavio prvi zimski transfer: Rajković bi doneo kvalitet ovoj ekipi, vodili smo razgovore

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 20
U Humskoj zadiviljeni fizičkom spremom nekadašnjeg reprezentativnog štopera
Milošević najavio prvi zimski transfer: Rajković bi doneo kvalitet ovoj ekipi, vodili smo razgovore

Govori se o dvojcu iz Javora (Nikola Petković, Nikola Kuveljić), interesantan je kapiten Čukaričkog (Marko Docić), ali bi pre svih u Partizanu tokom zime mogao da završi - Slobodan Rajković.

Bivši reprezentativni štoper oduševio je struku crno-belih tokom mesec dana zajedničkih treninga u "Zemunelu" i postoje ozbiljni nagoveštaji da će zadužiti dres Parnog valjka tokom zime. Ujedno postati zamena Strahinji Pavloviću, pošto je levonog i popunio bi poziciju u odbrani kad se mladi defanzivac definitino preseli u Monako.

POTVRĐENO: Umesto u Surdulici, Pavlović u Monaku

A i u zadovoljajućem je fizičkom stanju.
"Boban je dobro, može biti spreman maksimalno za proleće ako ostane ovde. Rekao sam da mu pravimo uslugu što trenira sa nama, vodili smo neke razgovore i nije isključeno da završi sa nama", pojasnio je Savo Milošević, trener Partizana.

Posao još nije okončan, sam Rajković je interesantan klubovima iz Italje, pominje se Peruđa, ali deluje da Partizan ima veće šanse.
"Rajković je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi. Ako taj posao završimo biću prezadovoljan. Prethodne sezone igrao je Rajković skoro sve utakmice u Italiji, a takmičarski ritam može da se dostigne tokom priprema", uverava Savo Milošević.

 

Najnovije vesti


×