{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sve zasluge nose fudbaleri, poručuje Savo
Milošević: Moji igrači su junaci

Na debitantskom poslu, posle nepunih šest meseci rada, Savo Milošević je vratio Partizan na veliku evropsku scenu. Crno-beli su pregurali Molde (1:1), uz promenljivu igru, dobru u prvom i lošu u drugom poluvremenu, ali sve je to koliko sinoć otišlo u zaborav, jer je Parni valjak obezbedio sebi još najmanje šest evropskih utakmica.

Trener Milošević blistao je od sreće posle uspeha u Norveškoj. Lakše se diše u Humskoj. Lakše je i njemu i igračima i čelnicima kluba, a prodisali su i navijači. Biće dobrih utakmica barem do kraja 2019. godine.
U svlačionici sam rekao igračima da su oni moji junaci, da sam ponosan na sve njih, jer dobro svi znamo koliko su imali teških pet meseci. Ovaj uspeh je velki za sve nas i logično je što se ovoliko radujemo onom što smo ostvarili“, rekao je Milošević posle utakmice, a prenose Novosti.

Priznao je šef struke crno-belih da u drugom delu meča njegov tim nije igrao dobro, a za to je preuzeo krivicu na sebe.
Mislim da nas je Molde malo iznenadio u drugom poluvremenu. Očekivao sam da će otići dole, a oni su otišli gore. Pohvale mojim igračima, jer nije bilo lako vratiti se posle primljenog gola“.

Nije hteo Savo da kaže šta mu je sve prolazilo kroz glavu posle primljenog gola, koji je doveo Partizan na ivicu eliminacije, već je rekao da je i posle toga potpuno verovao u svoj tim.
Fenomenalni su ovo momci. Izdržali su mnogo toga, stvarno ih je teško izbaciti iz koloseka. Kvalitet nikada nije bio sporan. Uvek su oni najzaslužniji, tako je i ovog puta, svako drugo razmišljanje bi bilo egoistično, a ja to nisam“, podvukao je Savo Milošević.

Dobili su fudbaleri Partizana slobodan dan posle uspeha u Moldeu, da mogu na miru da odgledaju danas žreb za grupe (13.00), a onda će se pripremati za duel sa TSC-om, poslednji pred dvonedeljnu prvenstvenu pauzu.

Foto: Starsport

×