{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Prvi put idemo zadovoljni na odmor“, kaže Partizanov šef struke
Milošević hvali Sumu: To su postupci potrebni za ozbiljan tim

Zadovoljstvo zbog igre i rezultata u pobedi nad Inđijom od 3:0, mada i zabrinutost zbog povrede Aleksandra Šćekića, mada je kasnije utvrđeno da ona nije ozbiljnije prirode, pa trener Partizana Savo Milošević mirne glave ide na mini-odmor zbog reprezentativne pauze.
Prvi put da idemo na odmor, a da budemo zadovoljni. Čestitam momcima na pobedi, ostaje žal za povredom Šćekića. Koštala nas je ova pobeda baš skupo. Koleno je u pitanju, u okretu se povredio, nije udarac. Sam se povredio“,  rekao je Milošević novinarima posle meča.

Ključ pobede video je u ranom vođstvu posle čega Inđija nije ni imala prave šanse da se vrati u meč.
“Imali smo dobar odnos od početka. Videlo se i logično je, da nemamo taj adrenalin i tu energiju kao u Mančesteru. Momci su sve nadoknadili na terenu. Ponovili se ono što smo znali, da kada na vreme postignemo gol, relativno lako privedemo utakmicu kraju. To je ključ“.

Na kraju i čestitke Takumi Asanu, koji je rođendan proslavio pogotkom sa penala za 3:0, njegovim prvim u Superligi. Pohvale i za Sejdubu Sumu zbog toga što je ljudski prepustio Japancu priliku da sa kreča postigne superligaški prvenac.
Drago mi je i zbog Asana. Danas mu je i rođendan, čestitali smo mu već. Pohvalio bih i postupak Sume. To su stvari koje su nam potrebne da bismo nastavili da gradimo ozbiljan tim“, pohvalio je Milošević.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×