{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nimalo zadovoljan igrom pojedinaca
Milojevićeva poruka: Moje strpljenje je na izmaku

Pobedom može, ali igrom pojedinaca nikako neće biti zadovoljan Vladan Milojević! Posle spektakla viđenog na Gradskom stadionu u Subotici i ukupno pet golova u Zvezdinoj pobedi rezultatom 3:2, šef stručnog štaba srpskog šampiona nije delovao kao čovek čiji je tim upisao i četvrtu recku u prvenstvu.

Tomane skratio Zvezdine muke u Subotici, sjajni Spartak ostao bez dragocenog boda

Razlog je jednostavan - igra pojedinaca ponovo je bila upitnog kvaliteta... 
"Utakmica je bila onakva kako sam pretpostavljao da će biti", kratko je započeo Milojević, a onda nastavio u vrlo ozbiljnom tonu:
"Moramo da dajemo priliku nekim igračima, ali sad moram da kažem da je moje strpljenje na izmaku"

Strateg Crvene zvezde ponovo je morao da promeša karte i ostavi praktično sve nosioce igre van tima kako bi ih odmorio i spremio za prvi susret protiv Jang Bojsa u Bernu, a Milojevićev utisak je da pojedinci nisu odradili posao kako valja...
"Normalno je da kada imate stalne promene u sastavu da igrate od sjaja do očaja. Tako smo mi igrali danas. Došli smo u trenutak da jurimo pobedu i to nakon prvog poluvremena gde smo bili bolji. Imali smo dosta individualnih grešaka, tragičnih...", zastao je Milojević, pa dodao:
"Hajde da kažem da sam zadovoljan što smo dobili ovu utakmicu, ali samo to ostaje. Ostavili smo veliki broj igrača da odmore. Da su morali i danas da igraju ne bi mogli da budu 100 odsto spremni".

 

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×