{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Gledajući njihovu ekipu danas vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati", poručio šef struke crveno-belih
Milojević o Suduvi: Dobro ih znamo, znaju i oni nas... (VIDEO)

Istorija se ponavlja. Crvene zvezde će i ovog leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona odmeriti snage sa litvanskom Suduvom, a šef stručnog štaba srpskog prvaka Vladan Milojević oglasio se sa priprema u Austriji i izneo svoje impresije posle današnjeg žreba. 

On je usput kratko ocenio i dosadašnji tok priprema... 
"Igrali smo sa Suduvom prošle godine. Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju dosta igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu su Živanović, Čađenović, kao i dosta igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još uvek je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika"

Mrkela: Oprez, Suduva ume da iznenadi favorite

Iako se za godinu dana nije mnogo toga promenilo Milojević je istakao je da će ovaj dvomeč biti drugačiji.
"Gledajući njihovu ekipu danas vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati. Igraju sa trojicom fudbalera u odbrambenoj liniji, i dalje su u formaciji 3-5-2 i imaju visoke igrače. Igru uglavnom baziraju na prekidima i dugim loptama. Ne bih želeo da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna. Odmerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali poslednje dve godine, da budemo maksimalno fokusirani za obe utakmice".

A kada je u pitanju dosadašnji tok priprema...
"Dobro je što su igrači motivisani, sve zahteve koje postavljam pred njih izvršavaju vrlo lako. Ekipa je bez velikih promena u odnosu na prošlu godinu, što meni mnogo olakšava posao, jer sada već možemo da se bavimo i nekim detaljima u igri koji su nam falili i koje želimo da unapredimo. Formu ćemo brusiti kroz prijateljske utakmice. Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine. Mislim da ćemo kroz jake protivnike koje imamo na pripremama uspeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona", zaključio je Milojević.

 

×