{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milojević - nemoguće, Jovanović – neće, Nikolić – neće, Slucki – čekaju ga

/ Izvor: mozzartsport.com
Ivić na iglama
Milojević - nemoguće, Jovanović – neće, Nikolić – neće, Slucki – čekaju ga

Nema sreće za atinski AEK. Kriza je sve dublja, a sportski direktor Ilija Ivić ne zna gde bije u potrazi za rešenjem.

AEK je minulog vikenda doživeo novi poraz. Ovaj put im je šamar udario OFI. Pre toga su u četiri kola remizirali sa Arisom, izgubili od Panatinaikosa i Olimpijakosa i pobedili su samo Atromitos na jedvite jade. Trener Nikolaos Kostengolu je “mrtav čovek koji hoda” i jedino što ga štiti od otkaza je Ivićeva nemogućnost da nađe naslednika. Direktor atinskih žuto-crnih je prethodnih nedelja putovao širom Evrope  u potrazi za trenerom, kucao na mnoga vrata, okrenuo brojne telefone… Bez uspeha.

Vladan Milojević je u startu otpao kao nerealna želja jer ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, a odlazak sa Marakane u AEK bi bez sumnje bio prelazak sa konja na magarca. Iskusni Ivan Jovanović ne želi u ovom trenutku da preuzme AEK jer i dalje prima masno obeštećenje od arapskog Al Nasra. Ni Marko Nikolić nešto nije voljan da gasi požar u atinskom velikanu i čekaće neku bolju ponudu.

Tako je u prvi plan iskočilo ime ruskog stručnjaka Leonida Sluckog.

Nekadašnji dugogodšnji trener moskovskog CSKA, selektor Rusije i bivši strateg Hal Sitija je nedavno dobio otkaz u holandskom Viteseu. Ivić je to čuo i putovao je u Amsteradm na satsanak sa ruskim stručnjakom i njegovim zastupnicima. Ponudio mu je da preuzme AEK, ali je Slucki zatražio vremena da razmisli i da malo detaljnije prostudira situaciju u atinskom klubu. AEK mu je dao rok od 48 sati da odgovori pre nego što se okrene nekim drugim imenima.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×